
Snitzelrulle med spinat, ost og bacon
En skinkesnitzel behøver slet ikke at være kedelig 🙂 Her er den rullet med spinat og ost, hvilket giver en fantstisk smag. Jeg synes ofte at sådanne en snitzel har tendens til at blive tør og kedelig, så tænkte at jeg måtte pifte den lidt op – og det lykkes heldigvis 🙂 Vi grillede rullerne, men de kan sagtens laves i ovnen også 🙂
-4 personer Snitzler Salat Snitzler SalatSnitzelrulle med spinat, ost og bacon
4 skinkesnitzler
8 skiver bacon
ca. 50 g. frisk spinat
ca. 50 g. revet mozzarella
salt og peber
evt. lidt timian
2 majskolber
1 rødløg
1/2 iceberg
4 tomater
1/2 agruk
1 rød peberfrugt
oliven olie
Bank snitzlerne helt flade. Drys dem med salt, peber og lidt timian. Læg spinatbladene i et tyndt lag på hver snitzel. Drys ost over. Rul nu snitzlerne sammen. Begynd i den ene ende og rul forsigtigt kødet sammen (fra den lange ende). Snog 2 skiver bacon om hver og hold det på plads med en stor kødnål eller kødsnor. Læg kødrullerne på en varm grill ( ca. 250 grader) og grill dem i 15-20 minutter. Det afhænger af tykkelsen på kødet 🙂 Lad dem hvile 10 minutter inden du skærer i dem.
Grill majsene til de er møre og lad dem køle af. Snit alle grøntsagerne i ønskede stykker og anret på et fad eller tallerken. Skær majskornene af. Gerne i store flager. Kom lidt lækker oliven olie over, lige inden servering.