Søde glaskål – erstatning for brunkartofler

søde glaskål Brunede kartofler – det er en af de ting jeg bare elsker. Engang imellem kan jeg finde på at tillade mig at spise en enkelt af de rigtige, men de er ikke gode for mig 😉 Derfor kan jeg finde på at lave en erstatning for dem. Bare for at få det søde ind i måltidet. Og f.eks juleaften er det bare svært at undvære til julemiddagen 🙂

Du kan også lave det af jordskokker´, kålrabi eller måske rodfrugter. Alt efter hvad der passer ind i den kost. Jeg er vild med denne udgave. Glaskål har nemlig ikke så meget smag og passer godt sammen med det søde. Jeg synes faktisk også at jordskokker smager godt på denne måde, men jeg har et problem med den grøntssag 😉 Eller mine omgivelser har 😉

Vi fik denne lækre flæskesteg til Urtefyldt steg

3 thoughts on “Søde glaskål – erstatning for brunkartofler

 1. Hej Hej. Først og fremmest tusind tak for en masse inspiration og gode ideer.

  Jeg undrer mig dog over, at du her skriver, at rodfrugter kunne være en mulighed. Jeg havde ellers forstået, at tilberedte rodfrugter er no-go når man har PCO??

  Rigtig glædelig jul.
  Jeanne

  1. Hej Jeanne

   Tak og i lige måde 🙂 Jeg skriver det med rodfrugterne fordi det afhænger af hvilken kost man spiser efter. Der er jo ikke kun en kost til os PCOpiger. Men spiser man KISS eller LCHF er rodfrugter ikke godt. Det har du ret i 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *