Sølvbeder med kyllingefyld

Sølvbeder er en grøntsag, som jeg aldrig har arbejdet med før og det gør det jo ekstra spændende. Men grøntsagen har virkelig  overrasket mig positivt. Den smager meget mildt af rødbeder og det er super lækkert. Her har jeg brugt bladene til at pakke kylling ind i. Stænglerne brugte jeg i en tærte, som i øvrigt også smagte godt. Sølvbederne købte jeg på Stensbølgård, som vi jo besøgte i sidste weekend.

Disse kyllingefyldt sølvbeder smagte rigtig godt. Billeder blev desværre ikke så gode, men de kan varmt anbefales. Selv børnene kunne lide retten. Og så er det jo virkelig en flot grøntsag. Stænglerne har den mest fantastisk farve 🙂

Og ja, jeg fik her en enkelt halv bagekartoffel til. Hvis man ikke vil det, så er det bare at undlade den 😉

 

 

Sølvbeder med kylling 1 - Kopi miniDe flotte sølvbeder. Jeg tog de røde, men de kan også købes i gule

Sølvbeder med kylling 2 - Kopi miniLæg fyldet på bladet og rul det sammen

Sølvbeder med kylling 3 - Kopi miniJeg kom også lidt kylling i fadet uden blade. Det var en fin kombination.

Sølvbeder med kylling 4 - Kopi miniDen færdige ret, der smager langt bedre end den ser ud 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *