Sørøvernuggets
De her nuggets er et kæmpe hit hos mine børn. Min mindste er ellers ikke vild med stykker af kød, men kommer det i form at nuggets, så ryger alt ned 😉 Rugmelet giver en dejlig sprød skorpe, og dippen er bare helt perfekt til 🙂
Du kan også bruge kyllingekød til disse 🙂
Sørøver nuggets
-4 personer
Nuggets
6 koteletter
ca. 4 spsk. Rugmel
Salt og peber
Dip
200 g champignons
1/4 l. Piskefløde
1 spsk. peanutbutter
1 fed hvidløg
1 spsk. mild karry
Salt og peber
Tilbehør
Rugpasta
Agurkestænger
Skær kødet i små bidder. Ca. 8 stk. af hver kotelet. Vend dem i rugmelet og steg dem på en pande. Drys med salt og peber.
Skær champignons i meget små stykker. Rist dem på en pande i lidt olie. Tilsæt karry og hvidløg. Tilsæt fløden og peanutbutter. Rør godt. Hvis det bliver for tykt kan du tilsætte lidt mælk. Smag til med salt og peber.
Tip. Smager også godt med gulerodsstave, peberfrugt og andre grøntsager til.
.