Spændende julenyhed fra Easis

easis_chokoladekalender_indv_2016En gang om året er det jo jul og det er nok der at mange af os PCOkvinder ekstra føler os lidt anderledens. Der er jo julegodter over alt og de er bare ikke gode for os (som regel), men engang imellem er vi bare heldige 🙂 Easis har i år lavet en chokolade kalender til os 🙂 Fantastisk idé og jeg kan slet ikke forstå at det ikke er opfundet før – men nu kan vi få det 🙂 Jeg ved faktisk ikke hvor I kan købe den, men jeg er sikker på at den dukker op rundt omkring i diverse supermarkeder. Du kan også købe den her hos Easis selv. Julekalender fra Easis Jeg siger pænt tak for det gode tiltag fra Easis side.

Her er hvad Easis selv skriver om kalenderen.

EASIS Chokoladekalender er til dig, der gerne vil forkæle dig selv eller andre op til jul. Du får hver dag en sød overraskelse med masser af smag. Kalenderen indeholder 12 stykker mælkechokolade og 12 stykker mørk chokolade – begge uden tilsat sukker.

Indeholder sødestoffer. Uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker. Sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol og sødemidlet steviol glycosid, som udvindes fra stevia planten.

Mælkechokolade med minimum 40% kakaotørstof:
Ingredienser
Kakaosmør, kostfibre (inulin, oligofruktose), kakaomasse, sødMÆLKspulver, skummetMÆLKspulver, sødemiddel (erythritol 7,5%), emulgator (SOJAlecithin), sødemiddel (steviol glycosider), naturlig vanille aroma, naturlig aroma.

Mørk chokolade med minimum 60% kakaotørstof:
Ingredienser
Kakaomasse, kostfiber (dextrin), kakaosmør, sødemiddel (erythritol 8,4%), kostfibre (inulin, oligofruktose), kakaopulver, emulgator (SOJAlecithin), naturlig vanille aroma, sødemiddel (steviol glycosider).
Kan indeholde spor af mælk.

Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 18 måneder.

Nettoindhold: 120 g (24 x 5 g = 24 portioner)
Kollistørrelse: 6 x 120 g.

1 portion à 1 stykke indeholder
23 kcal
1,9 g fedt
0,9 g kulhydrat
1,6 g kostfibre
0,3 g protein

 

easis_chokoladekalender_front_2016_lo__res

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *