Spicy crispy blomkål

Spicy crispy blomkål - Kopi mini

Vores nye favorit snack her i huset, er disse helt igennem fantastisk blomkålssnacks. De smager bare så godt og min børn vil hellere have dem end f.eks popcorn (og det er rigtigt). Aldrig er der blevet spist så meget blomkål her på matriklen 😉 Så I må prøve det, også selvom det måske ser noget kedeligt ud på billedet. Du vil ikke fortryde det 😉

Vi blev præcenteret for disse blomkålssnacks, da vi var på havnemarked her i Holbæk. Der stod en tamilsk kvinde og lavede det lækreste mad. Og selvfølgelig skulle vi smage (jeg elsker sådan noget). Da market er der hver lørdag her om sommeren, har vi flere gange købt mad hos denne kvinde, og det er altid spændende og lækkert. Men som noget nyt havde hun lavet det her spændende blomkål. Det smagte helt fantastisk og vi købte en kæmpe potion. Kvinden er så sød og snaksaglig, så jeg forsøgte at hive ud af hende hvilke krydderier hun brugte til det. Det lykke sådan nogenlunde 😉 Jeg ved ikke om blandings forholdet er korrekt, men denne her opskrift som jeg er noget frem til, smager super fint.

Den tamilske kvinde har også lidt hvedemel med i sin blomkål. Den har jeg udeladt og det gør intet. Det bliver lidt mere sprødt med hvedemelet, men jeg synes stadigvæk at det er ok. Hun frituresteget også blomkålen. Jeg steger den på en pande. Så der er selvfølgelig forskel 🙂 Vi er dog rigtig glade for denne udgave – prøv den 😉

Jeg har i øvrigt også forsøgt at lave det uden maizena. Det som sådan godt nok, men må indrømme at den bliver mere sprød med maizenaen 😉 Jeg har tilberedt min blomkål på grillen, men har også lavet den på komfuret, så der har du frit valgt. Det lugter bare ret kraftigt, så jeg vil gerne have det udenfor 😉

Spicy crispy blomkål 2 - kopi miniGrillen er et oplagt sted at tilberede den lækre blomkål 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *