Spørgsmål til Maria Dior – Er det godt at løbetræne?

Hvad gør man når man ikke har råd til at træne i fitnesscenter? Kan man løbe en tur? En læser spørg Maria Dior om et råd 🙂

Logo Maria Dior

Hej Maria

Jeg er ung kvinde på 25 år, jeg har PCOS i mild grad, er overvægtig og vil gerne tabe mig med henblik på (forhåbentlig) graviditet en dag.

Lige pt. er økonomien ikke til at gå i fitnesscenter, så jeg overvejer at begynde at løbe en tur et par gange om ugen. Er det godt mod pcos og fertilitet? Hvad kan jeg evt. gøre derhjemme af motion og øvelser?

På forhånd tak! 🙂
Vh Anja Jensen

 

___________________________________________________________________

 

Hej Anja 🙂

Det er da en god beslutning du har taget for dig selv. Jeg håber du får sucses med det!!

Først og fremmest må du gerne løbe. Dog kan det være meget belastende for dine led, afhængig af hvor tung du er. Udover det giver det ikke en super god fedtforbrænding før bagefter du har løbet. Jeg kan helt klart anbefale dig at starte morgenen med en gåtur på omkring 30 min hvor din pulssone ligger under 70 og over 62% af maxpuls inden du spiser. Dette øger fedtforbrænding mere end løb 🙂 . Ellers ville jeg forsøgt at Google nogle styrketrænings øvelser der ikke kræver det vilde udstyr, og som dermed kan laves derhjemme. Trappe træning kan give meget variation både ved at gå i trapper men også at lave styrkeøvelser i forskellig niveau. Et elastik kan også være med til at bidrage til et større udbytte af din hjemmetræning, og det kan fåes ret billigt i sports forretninger.

Held og lykke 🙂

Med venlig hilsen

Maria Dior
Diætist
Personlig træner
Massør
Coach
www.mariadiorfertility.com

 

Har du et spørgsmål til Maria Dior, så kan du sende dit spørgsmål på nrebdahl2@gmail.com . Maria svarer på spørgsmål om kost, træning og det mentale i forbindelse med fertilitet, kost, træning osv.

 

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *