Spørgsmål til Maria Dior – Forslag til proteinholdige fødevarer uden mælk?

Hvad gør man når man ikke kan tåle mælkeprodukter og skal have godt med protein? En læser spørg Maria Dior om det.

 

Logo Maria Dior

 

Hej Maria.

Jeg fandt din mail via pcoliv.dk.

Jeg tænkte på om du kan give nogle gode fif til gode proteinholdige fødevarer uden mælk som jeg kan spise?

Jeg har fundet ud af at jeg fungere bedre uden mælkeprodukter, min hud bliver generelt meget pænere når jeg ikke indtager mælkeprodukter. Jeg synes dog det kan være svært at få nok protein med i mine mellemmåltider f.eks. når det ikke kan bestå af skyr/ost osv.

Jeg kører lidt træt i at spise kyllingespyd fra 7/11

Jeg er den slanke PCO pige som bestemt ikke skal tabe mig, samtidig er jeg stille og roligt begyndt at styrketræne igen efter en længere pause. Derfor ved jeg at det er vigtigt med de gode proteiner til mine muskler. Overvejer at købe noget proteinpulver til efter træning, men det skal jo også være mælkefrit og samtidig være godt for os med PCOS.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Charlotte


 

 

Hejsa 🙂
Selv bruger jeg EZYPRO10 s produkter som proteinpulver uden laktose, gluten, sukker også er de endda vegetariske og dansk produceret. De er super smarte til farten; de er på str. med en iPhone, og mam fylder de bare med vand.
Mht. mellemmåltider vil jeg give dig ret i at det er nemt med mælkeprodukter til en variation, men også hummus, æg, tunsalat osv, som alle kan anvendes på super nem måder. Prøv eventuelt nogle protein pandekager fr. The protein Kitchen 🙂

Venlig hilsen
Maria Dior
Ernæringsfysiolog
Personlig træner
Massør
Coach
www.mariadiorfertility.com

Har du et spørgsmål til Maria Dior, så kan du sende dit spørgsmål på nrebdahl2@gmail.com . Maria svarer på spørgsmål om kost, træning og det mentale i forbindelse med fertilitet, kost, træning osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *