Spørgsmål til Maria Dior – gode råd til julefrokosten og juleaften

Så er Maria Dior tilbage igen 🙂 Endelig hjemvendt fra hospitalet med familiens lille nye vidunder 🙂 Velkommen tilbage Maria 🙂 Brevkassen er dermed åben igen 🙂 Vi lægger ud med Stine´s spørgsmål. Hun søger råd til at komme igennem julefrokosten og juleaften 🙂

Logo Maria Dior

Hej Maria

Jeg synes at december her er en stor udfordring. Jeg skal til julefrokost på fredag og 2. juledag – og så er der jo selve juleaften. Har du nogle gode råd til hvordan jeg klare det, sådan rent madmæssigt?

Jeg hører til en af dem der bliver meget syg, når jeg spiser forkert (f.eks hvidt brød, sukker osv.)

God jul
Venlig hilsen Stine

 

 

 

———————————————————————————————————-

 

Hej Stine

Nu ved jeg jo ikke så meget om hvordan du spiser til normalt, udover at du får det dårligt ved hurtige kuldhydrater.

Jeg vil sige at det bedste tip til julefrokost er at vælge de grøntsager der nu er og det kød der er tilberedt, og virkelig fylde tallerknen med dette. sødekartofler/brune kartofler, kartofler, sauce og dessert er der hvor jeg ville vælge at stå af eller holde tilbage!

I forhold til juleaften spiser vi ved os altid kalkun, og her er grønkål, rødkål, spinat, bagte peber og soltørrede tomater altid et hit. Tilbehør laver jeg altid af røde kartofler (sødkartofler) og så laver jeg typisk en brun sovs uden gluten i 🙂 selv laver jeg også tyttebærsyltetøj og risalamande af ris, skyr, vanilje og stevia 🙂 Hvis man vil holde sig på den helt sikre side, skal man lave julemaden selv, er min erfaring. Men ellers vil jeg anbefale som tidligere, masser af kød og alt det grønt du nu kan få, og minimer det usunde så godt det nu kan lade sig gøre 🙂

Rigtig glædelig jul til dig og dine!

 

 

Med venlig hilsen

Maria Dior
Diætist
Personlig træner
Massør
Coach
www.mariadiorfertility.com

 

Har du et spørgsmål til Maria Dior, så kan du sende dit spørgsmål på nrebdahl2@gmail.com . Maria svarer på spørgsmål om kost, træning og det mentale i forbindelse med fertilitet, kost, træning osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *