Spørgsmål til Maria Dior – Hvilke protein shakes og barer kan vi spise?

En læser  har brug for råd til at finde rundt i junglen af protein shakes og barer. Og ikke mindst få gode råd omkring sødemidler. Se Maria Dior´s svar 🙂
Det indlæg som Maria omtaler, omkring sødemidler kan du læse på bloggen på mandag.

Logo Maria DiorKære Maria,
 
Jeg skriver til dig fordi jeg har et spørgsmål, som jeg håber at du kan svarer på eller måske skrive om i din blog. 

Jeg følger KISS kost, og har svært ved at gennemskue hvilke protein shake/bar der er gode at tage? Selvom jeg går efter nogen der har meget lavt indhold af sukker eller er sødet med STEVIA, så er der ofte en masse sødemidler i, som jeg ikke er sikker på om jeg må få? Har du nogen gode protein shakes/bar du kan anbefale ?

Og/eller kan du  gennemskue om den her er fint nok at drikke?
http://www.bodylab.dk/shop/bodylab-whey-100-570p.html

Og de her at spise:

 
Jeg ser frem til at hører fra dig, og på forhånd mange tak for hjælpen.
 
Venlig hilsen
Nadia
—————————————————————————————————————————
Kære Nadia.

Generelt anbefaler jeg at man dropper shakes og barer og spiser en animalsk kilde til protein i steden for. Det er den reneste måde at få protein på. Jeg står ikke inde med en konkret anbefaling til dig nu, men jeg skriver om sødemidler i bloggen på søndag, og lover at inkludere et par opskrifter på barer jeg prøver af i denne uge. Måske bliver du klogere efter søndag, ellers vender du tilbage til mig 🙂
Mvh Maria Dior
Diætist
Personlig træner
Massør
Coach
www.mariadiorfertility.com

Har du et spørgsmål til Maria Dior, så kan du sende dit spørgsmål på nrebdahl2@gmail.com . Maria svarer på spørgsmål om kost, træning og det mentale i forbindelse med fertilitet, kost, træning osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *