Spørgsmål til Maria Dior – Hvor meget rugbrød må man spise om dagen og må vi spise bananer?

En læser spørg om par relevante ting. Hvor meget rugbrød kan vi spise og må vi spise bananer? Faktisk spørgsmål som ofte dukker op i Facebookgruppen PCO Danmark 🙂Logo Maria Dior

 

Hej Maria

Hvor meget rugbrød må man spise om dagen, hvis man er insulin resistent. Jeg har ileostomi og kan ikke kun leve grønt. Jeg er nødt til at have noget der stopper lidt. Jeg går 10 km hver dag, det tager to timer.
Og så vil jeg også gerne  spørge om man må spise banan,  hvis man spiser det sammen med lidt nødder eller fedt.

Mvh Semine

 

 

________________________________________________________________________________________________________________

 

Hej Semine

Det er forskelligt hvad man anbefaler til forskellige personer. Hvis jeg skal tage udgangspunkt i standarden i nogle af kosttyperne du finder der er PCO venlige, vil jeg sige at kuldhydrat sammenlagt skal fylde ca 33 procent af dit daglige indtag. Det er forskellig hvor meget det svarer til i forhold til antal skiver rugbrød, men 1 – 3 skiver om dagen er en fin mængde.

Jeg anbefaler max 1 stk. frugt om dagen, og i kombination med noget andet, som du skriver, f.eks nødder eller peanutbutter mm.

Venlig hilsen
Maria Dior
Ernæringsfysiolog
Personlig træner
Massør
Coach
www.mariadiorfertility.com Har du et spørgsmål til Maria Dior, så kan du sende dit spørgsmål på nrebdahl2@gmail.com . Maria svarer på spørgsmål om kost, træning og det mentale i forbindelse med fertilitet, kost, træning osv.

.

 

 

 

 

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *