Spørgsmål til Maria Dior – Ny læser med PCOS er lost i kosten.

En læser der er ny diagnosticeret med PCOS, kan ikke finde ud af det med kost. Og hvor er det dog forståeligt. Der er så mange forvirrende kostvejledninger. Læs Maria´s svar. Og så vil jeg gerne gøre opmærksom på den fantastiske Fertilitetsguide som Maria Dior har lavet.

Logo Maria DiorHej Maria! 🙂
 
Jeg fandt din mail på pcoliv.dk. Jeg er lige blevet diagnosticeret med PCOS i går, og jeg er knust over dette, da jeg ønsker et barn med min kæreste. Nu føler jeg, at jeg er ved at drukne i alle de regler der er med maden.. Jeg er helt lost i, hvor meget jeg f.eks. må spise af diverse ting. Desuden forstår jeg ikke helt KISS kurens 1/3 ordning og om man SKAL spise efter KISS kuren eller om det er ok, at man “bare” undlader alle hurtige kulhydrater og så er det dét? Jeg har købt bogen “Spis dig gravid” og har kigget lidt på opskrifter rundt omkring på nettet, for at gøre det nemmere for mig selv, er det godt nok eller skal det helst være mega striks?
 
Jeg håber virkelig det giver mening – hvis ikke det gør, er det fordi jeg er lidt rundforvirret 😉
 
Jeg håber på svar fra dig 🙂
 
Mvh Anne

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Hej Anne

Det er meget individuelt hvad der skal til for at opnå en graviditet. Nogen har succes med spis dig gravid principperne, andre fungerer KISS-kost på, nogen skal undlade gluten og mælkeprodukter, og en anden skal en helt anden ting.

Det er et spørgsmål jeg rigtig ofte får, og det er ikke et rigtig svar på det, desværre. Det bedste du kan gøre er at prøve dig frem med de forskellige kost metoder, og vælge at leve striks på disse i den periode du tester dem ad, for at se om det giver noget. Jeg kan bedre hjælpe dig, over en samtale hvor jeg stiller dig en række spørgsmål, som giver mig et bedre grundlag for at kunne komme med nogle mere præcise anbefalinger til dig. Du får en gratis konsultation som læser af PCO-LIV bloggen, så hvis du ønsker det, kan du tage kontakt til min assistent, og booke en tid 🙂

Venlig hilsen
Maria Dior
Ernæringsfysiolog
Personlig træner
Massør
Coach
www.mariadiorfertility.comHar du et spørgsmål til Maria Dior, så kan du sende dit spørgsmål på nrebdahl2@gmail.com . Maria svarer på spørgsmål om kost, træning og det mentale i forbindelse med fertilitet, kost, træning osv.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *