Sprøde nøddemakroner

Uhm, disse makroner er bare lækre:-) De kan bruges som småkager eller som fyld i f.eks æblekage, lagkage eller andet godt. Hvis man ønsker en lidt mere marcipan smag, så tror jeg at man kan erstatte hasselnødderne med mandler, men det har jeg altså ikke afprøvet endnu. Da det er første gang jeg laver makroner, så blev de kæmpe, kæmpe store. Men de smagte så godt og forsvandt hurtigt;-)

 

.

13 thoughts on “Sprøde nøddemakroner

 1. Hvor mange bliver der? Synes der skal rigtig meget sukrin i, jeg har alm sukrin, så skal jeg bruge 300g til kun 1 dl hvider??

 2. Jeg har lige prøvet at bage de her og det var ikke med stor succes. Der er blevet hårde, men når jeg tager en bid så er det som om at det smelter på tungen og det føles koldt, meget mærkelig fornemmelse. Tror ikke jeg vil kunne smuldre dem til f.eks æblekage eller lign..

 3. Jeg har også lige prøvet. 20 min v 125 – så er de stadig hårde og bløde indendi. jeg gav dem lidt mere v højere grader, men stadig, så var de lidt bløde indeni, og har også den kolde fornemmelse på tungen.

  Kan det være fordi der skulle stå højere varmegrad så sukrin’en bliver opvarmet ordentligt?

  1. Jeg oplever ikke den kolde fornemmelse (bismag) ved sukrin+. Er det det du bruger?? Jeg ved ikke hvorfor dine makroner ikke blev sprøde, mine blev dejlig sprøde.

   Måske nogen har et trik???

 4. Jeg glæder mig til at prøve disse!!! Jeg tror, jeg vil eksperimentere med at lave det som en lagkagebund!
  Det lyder underligt med den der kolde fornemmelse, den synes jeg kun jeg har oplevet, når jeg har brugt sukrin melis.. Prøves skal de i hvert fald 🙂

 5. Hej, hvor mange må men spise ? (he-he)
  Kan man bruge Stevia ?. Jeg ved at det er vigtigt at man pisker det længe, når det er med sukker så det bliver sej.

  1. Jeg har ikke afprøvet dem med Stevia. Det er jo ikke meget Stevia, der er godkendt til os PCOpiger (kun det rene). Og jeg kan forestille mig at mængden, vil gøre at det ikke bliver marengs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *