Sprøde forårsruller – selvfølgelig uden mel ;)

Endelig er det lykkes os at få lavet en sprød dej, som kan rulles tyndt ud. Det er helt fantastisk og giver virkelig mange muligheder, som I selvfølgelig nok skal få eksempler på hen ad vejen 😉 Her er vi startet med fantastiske lækre sprøde forårsruller.

Forårsrullerne er bedst lige når de er bagt. De kan dog gemmes og spises kolde. De smager ikke godt når de bliver varmet op, da de bliver lidt gummiagtige (så er I forberedte) 😉 Men serveret lige efter man har taget dem ud af ovnen, så er de fantastiske 🙂

Det er et rigtig godt hygge projekt her til vinterferien, da mine børn elsker både at lave dem og ikke mindst at spise dem 😉

Forårsruller 2 - Kopi miniSkønne dejlige sprøde forårsruller.

Forårsruller 1 - Kopi miniGuf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *