Sprøde hvidkålsvafler med ærtecreme og kylling

Hvidkålsvalfer med ærtecreme og kylling - mini

I dag er det noget så mærkeligt som international vaffeldag. Og sådan en dag lader jeg da ikke passere 😉 Jeg har kastet mig ud i en noget utraditionel udgave her, hvor det ikke er søde vafler, men vafler som du kan spise til middagsmad eller frokost 🙂 Denne udgave er lavet med skønt hvidkål og smager faktisk ret fantastisk. De bliver helt sprøde og lækre. Familien var vilde med dem 🙂

Jeg har jo efterhånden lavet en del vaffel opskrifter. Så du kan jo også prøve

LCHF spinatvafler med laksesalat - mini

LCHF spinatvafler med laksesalat

Vafler med ost og skinke - mini

vafler med ost og skinke,

Kanelvafler med æblecreme
eller de lækre kanelvafler med æblecreme 🙂

 

 

3 thoughts on “Sprøde hvidkålsvafler med ærtecreme og kylling

  1. Hej 🙂 Kan man udskifte osten med noget andet, eller måske helt undlade den? Jeg er ikke god til nogle former for ost nemlig 🙂

    1. Jeg har ikke prøvet at undlade den, så det ved jeg faktisk ikke rigtigt 🙂 Prøv evt. at erstatte med creme fraiche. Men de smager altså ikke af ost 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *