
Spyd med flæsk og vandmelonssalat.
Det her var et absolut hit på en travl dag. Vi har haft travlt med haven og huset (endnu engang). Synes at det er lidt hårdt at have hus til salg. Det hele skal være perfekt og med den kæmpe spand vand der kom i sidste uge, så er ukrudtet vokset helt enormt. Men nu er min kære mand da kommet en del videre med at male udendørs, ordne have osv. Dejligt:-)
Lørdag aften sad vi i gården og grillede. Det var super dejligt at sidde der og slappe af. Nyde ungerne legede og grillen stegte. Det hele er så nemt med den nye grill. Det her var virkelig bare at lægge det på, lukke låget og vente. Ca. 12 minutter efter åbnede vi grillen og der lå færdige lækre spyd – lige klar til at spise.
Jeg forstår ganske enkelt ikke at jeg har været modstander af gasgrill før i tiden. Ok, nok fordi dem jeg har prøvet har været for primitive og dårlige.
Spyd med flæsk og vandmelonssalat 8 skiver flæsk 1 majskolbe Salat Rens majskolben og grill den i ca. 20 minutter til den er mør. Rul flæskeskiverne til små ruller og sæt dem på spyd. Gnid kødet med grillkrydderi og evt. lidt olie. Steg dem ved fuld varme på grillen til det er sprødt og lækkert. Mit fik ca. 12 minutter. Skyl salaten og hak den groft. Skær melonen i tern og bland det sammen. Top med de ristede solsikkekerner. Energiberegning
– 2 personer
Grillkrydderi fra f.eks Urtekram
200 g mix salat
100 g. vandmelon
20 g. ristet solsikkekerner
670 g, 1121 kcal, 16% kulhydrat, 66% fedt, 18% protein