Squash fritter og fyldte porre

 

Fyldte porer og squash fritter

I dag vil jeg præsenterer jer for noget nyt i min verden – Squash fritter. Uhm, bare ordene får mit mundvand til at løbe 😉 Det er noget af det bedste jeg har fået i længe og jeg må give ideen videre 🙂 Som tilbehør til de lækre fritter fik jeg denne gang fyldte porre. Det smager også skønt og er en lidt forfinet udgave af frikadeller eller farsbrød. Men jeg synes de er flotte og lidt sjove at sætte på bordet. Og hvilken ret bliver ikke god med bacon?

For lige at vende tilbage til de skønne fritter, så kan jeg desværre ikke tage æren for ideen. Jeg så dem på denne blog Mad fra grill & køkken kokkerier. Normalt plejer jeg ikke sådan at viser jer andres opskrifter og tage ideerne, men engang imellem er noget bare for godt til ikke at vise jer 🙂 Tænk hvis I ikke så på den anden blog og gik glip af disse fritter – det må ikke ske 😉

Nå, men fritterne bliver helt skønne og sprøde. Jeg var bange for at de ville blive helt slimede og slaskede inden i, men de får en rigtig lækker konsistens, som faktisk minder om kartoffelfritter. Paneringen er med til at give god smag. Jeg har selvfølgelig leget lidt med opskriften og fundet min egen version. Jeg har ladet osten være smagen og har ikke tilsat diverse krydderier, men det er jo en smagssag.

 Fritter klar til ovnen

Fyldte porre 1

Porrerne udhulet og klar til fyld

 

 

Fyldte porer og squash fritter

 

Det færdige lækre resultat 🙂

 

 

 

 

2 thoughts on “Squash fritter og fyldte porre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *