Squash ovnomelet*

Dejligt tilbehør, der tager et øjeblik at lave og passer sig selv i ovnen. Jeg kunne godt lide det og dejligt med lidt andet til aftensmaden:-) Jeg fik en skinkesnitzel til, men synes at det meste kød vil være fint til:-)

Squash Ovnomelet
-4 personer

6 Æg
400 g. Squash
1 Løg
1 dl. Mælk
75 g. Feta 5%
100 g. Revet ost 10%
Oregano
Salt og peber

Del squashen og skrab kernerne ud. Riv squashen i tynde skiver og læg det i et ovnfast fad. Det samme med løget. I en skål blandes æg, mælk, krydderier og smuldret feta. Det hældes over squashen og løget. Drys revet ost over. Bag det i en 180 grader varm ovn i ca. 30 minutter.

Energifordeling
915 g. 651 kcal – 163 kcal pr. person

42% Protein
29% Fedt
8% Mufa
21% Kulhydrat

2 thoughts on “Squash ovnomelet*

  1. Lavede opskriften i går, desværre begik jeg nok den fejl at rive squashen så den blev meget våd, så den fik 65 min. i ovnen v/ 200 gr. Det smagte godt nok, tænker om ikke man kunne bruge brocolli el. blomkål?? Mvh. Heidi

  2. Super lækkert og nemt tilbehør. Samtidig vil jeg gerne takke dig rigtig mange gange, Nina. Tak for utallige fantastiske opskrifter. Jeg bliver virkelig inspireret og hele familien er utrolig taknemlig for den meget varierende kost. Ved slet ikke hvad jeg skulle have gjort uden din side. Følger den flere gange om ugen – spændt på at se hvad du nu finder på ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *