Squash rösti
En lækker gang tilbehør er altid godt. Her har jeg lavet rösti af Squash. Jeg var spændt på hvordan de blev. Tænkte de måske blev lidt slimede, men de blev faktisk gode. Smagte godt og blev lækre sprøde. De kan krydderes på mange måder, alt efter hvad man kan lide. Vi fik dem her som tilbehør til mørbradbøffer, med lækker brun sauce:-)
Squash Rösti
2 Squash
1 Løg
1 fed Hvidløg
1 Æg
2 spsk. Rugmel
Salt og peber
Riv squash groft. Tryk væden ud med hænderne (tag en håndfuld og tryk til) og læg dem i en skål. Riv løg og hvidløg og put det i skålen. Tilsæt æg, bygmel, salt og peber og rør det godt sammen. Steg små pandekager på en pande, hvor der er godt med olie. Skal kun stege til de er sprøde.
.
Hej Nina,
jeg lavede dine perlebyg-rösti med revet squash den anden dag, blev rigtig godt og gjorde dem dejlig saftige 🙂
Hej Mie.
Det lyder da som en rigtig god idé. Det vil jeg prøve næste gang:-) Tak for inspirationen.
mmmm mums de smagte fantastiske. synes dog at de var en lille smule svære at få sprøde. så jeg skruede helt op for varmen men så blev de ret mørke. skal de bare steges længere tid og så på lavere varme?
og selv manden synes de var helt fantastiske :o)
hej 🙂 hvor ser de lækre ud 🙂 jeg skal prøve at lave en variant til rigtigt mange mennesker… så tænker lidt hvor mange mennesker denne opskrift ca er til 🙂
Mine var også mega våde… R det fordi jeg ikke vrider nok? Synes de er enormt fedtede, nogle der har gode råd, basisopskriften fejler jo ingenting 🙂 tror det er mig, der laver dem forkert!