
Squash roulade
Engang imellem tænker jeg at min mad er kedelig, det sker ikke ofte, men jeg kører også nogle gang fast i det samme 🙂 Det tror jeg alle kender. En dag stod jeg med en kedelig kotelet og tænkte lidt over hvordan jeg kunne lave nyt spændende tilbehør. Det blev til denne skønne squash roulade. Jeg skal have udviklet den lidt mere, men den smagte super godt, så I får opskriften 🙂
Jeg tænker at fyldet skal være lidt mere fast. Det skal jeg lige finde ud af hvordan jeg får. Kan ikke helt lige finde ud af hvilke grøntsager der kan give flot farve og være mere faste i det. Men jeg vender tilbage hvis jeg løser det 😉 Ellers kan man jo bare køre den med smøre ost og krydderier 🙂
Squash roulade 500 g squash Fyld 600 g. koteletter af svinekam Pisk æg og ost sammen til en tyk masse Tilsæt timian, fint snittet løg, salt og peber. Riv squash groft på rivejernet og kram væden ud af det. Tilsæt det i æggeblandingen. Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld æggemassen ud på det. Fordel det så det bliver firkantet og jævn. Det skal være forholdsvis tyndt. Bag æggemassen i en 180 grader varm ovn i ca. 10 minutter. Æggemassen skal være gennembagt med ikke brun. Blend peberfrugter, ost sammen. Tilsæt parmesanost, hvidløg, salt og peber. Fordel det ud over det bagte æggemasse og rul rouladen sammen. Skær rouladen i tykke skiver og server. Kødet steges og krydders som du ønsker det. Energifordeling pr. person
-4 personer
3 æg
1 løg
1 tsk timian
100 g Philadelphia ost light
salt og peber
2 røde peberfrugter
100 g Philadelphia ost light
2 dl parmesanost (fint revet)
2 fed hvidløg
salt og peber
494 g, 533 kcal. 13% kulhydrat, 35% protein, 52% fedt.
Farverne ser skønne ud!
Rigtig appetitlig ret… Det må afprøves en dag! 🙂