Stenalder mad – indlæg fra Tv-Avisen i går.

Hurra for Thomas Rode Andersen for dette indlæg i TV-avisen i går http://www.dr.dk/nu/player/#/tv-avisen-2100/33686 (20 minutter inde). Her forklarer han om stenalderkosten og hvorfor han mener det er vigtigt.

Når jeg nu ikke kan få lov til at poste den fantastiske opskrift fra Thomas, så vil jeg bestemt rose ham for dette indlæg i Tv-avisen. Det er super modigt at rykke ved mange danskers opfattelse af kost. Stenalderkosten er jo lige lovlig hård for os PCO-piger, da vi jo gerne må få lidt kulhydrater. Men jeg synes alligevel at den er meget spændende, især fordi den viser hvor nemt det er at undværer kulhydraterne eller mindste indtaget.

Som f.eks dem opskrift I venter så spændt på. Den skriger på grøntsager. Jeg havde lavet kartofler til min mand og børn, men min mand ville slet ikke have kartoflerne, for de smagte ikke godt til retten (hvor der ellers er sauce til). Retten var meget bedre med grøntsager. Og så er det da spændende mad, når det har den virkning:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *