Stinas vej til ønskebarnet – et indblik i behandlingsverdenen. Afsnit 3

 

Stinas vej til ønskebarnet – et indblik i

behandlingsverdenen. Afsnit 3

3. afsnit, søndag den 18 marts.

Så blev det søndag igen:-)Denne uge har været fuld af tanker. Hvad nu hvis tanker. Det var ikke minmenstruation der kom i sidste tirsdag, da det slet ikke udviklede sig til mere.Jeg synes jeg havde ondt i lænden, og jeg blev svimmel, og jeg syntes kroppenopførte sig mærkeligt, så tankerne flyver på en mulig graviditet (selvom det nærmestskulle være umuligt), og selvom man hele tiden prøver at sige til sig selv atman ikke er gravid, så er der alligevel en lille djævel indeni, der sidder oghvisker ”hvad nu hvis” i øret.

Men i torsdags begyndte jeg igen at bløde, og fredag var jegtil den planlagte scanning. Jeg håbede cysten var væk, men den var der stadig,og den var ikke blevet mindre LSå hun foreslog p-piller i en måned, for hun fortalte, at med p-piller er detstørst chance for at den ville forsvinde. Så nu er jeg på piller de næste treuger. Det er bare rigtig hårdt psykisk at tage de p-piller! Jeg føler det er enhån mod vores babyprojekt, og mod min krop! Sidste gang jeg var på p-piller vari november, også pga en cyste og jeg husker det som nogle meget lange tre uger!Men der er jo ikke noget at gøre ved det, jeg må bare planlægge en masse venne-og familiebesøg, så tiden går hurtigere. Jeg har også en tid hos enzoneterapeut på næste torsdag, og så vil jeg begynde at meditere igen, da jegtrænger til at få tankerne hen på noget andet 🙂
Det eneste gode ved denne tvungne ferie er, at mine ægudviklede sig super hurtigt sidste gang jeg havde været på pillerne en måned,så det håber jeg også det sker denne gang.

Jeg vil holde tre ugers pause her i min blog imens jeg er på pillerne, så I må have det godt indtil jeg vender frygteligt tilbage med en update på zoneterapien og meditationen :-)¨

 

Du kan læse afsnit 1 her https://pcoliv.dk/stinas-vej-til-%c3%b8nskebarnet-et-indblik-i-behandlingsverdenen-afsnit-1/

Og afsnit 2 her https://pcoliv.dk/stinas-vej-til-%c3%b8nskebarnet-%e2%80%93-et-indblik-i-behandlingsverdenen-afsnit-2/

 

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *