
Stuvet spinat og blomkål – LCHF
Meget nemt tilbehør, der bare smagte lækkert:-) Hverdagsmad skal være nemt og hurtigt her i huset. I går fik vi rester af en skinke og jeg havde lidt svært ved at finde på tilbehør. Tænkte lidt på stuvet spinat, men det indebærer for mig lidt sødt (ja, jeg er jo en sukkergris) og det prøver jeg at undgå for tiden. Så kom jeg til at tænke på denne kombination og det smagte bare rigtig godt:-) Det tog ingen tid at lave – det var faktisk æggene der tog længst tid;-)
Det der udfordre mig i øjeblikket er at få fedt nok. Ja, det lyder mærkeligt, men jeg skal virkelig tænke over det ved alle måltider. Især ved frokost tid. Ellers bliver jeg for hurtig sulten. Her i retten er der godt med fedt:-)
Husk at Ida sidder live i morgen på PCOnet.dk Det er mellem kl. 12-13:-)
Stuvet spinat og blomkål
1 blomkål
1 pose hel spinat (optøet)
1 løg
1/2 l. piskefløde (kan erstattes med Milda hvis du spiser PCO i balance)
salt og peber
Skær løget i tern og blomkålen i små buketter. Svits løget og tilsæt blomkålen. Lad det stege lidt uden at det får farve. Vrid væsken ud af spinaten. Tilsæt spinaten og piskefløden. Lad det koge til det er blevet cremet. Smag til med salt og peber.
Vi fik en skøn skinke til og det var et perfekt måltid.