Super nemme squashboller – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz

 

Ida fra  www.netslank.dk har sendt os denne dejlige opskrift:-) Og så lige til weekenden, det passer jo perfekt. Jeg tænker de må prøves til morgenmaden:-) Ida skriver at de smager skønt med os på:-)

Super nemme squashboller – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz
10 stk. – 5 gram kulhydrat pr. stk

1 squash
4 æg
60 g rapsolie
20 g skallin
60 g hasselnødder, malet til mel
½ tsk salt
1 tsk bagepulver

Riv squashen og bland den med æg, rapsolie, skallin, hasselnøddemel, salt og bagepulver. Lad dejen hvile i 10 min. Fordel dejen i 10 silikonemuffinsforme og bag dem ved 160 grader varmluftovn i 25 minutter.


Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, www.netslank.dk©

 

2 thoughts on “Super nemme squashboller – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz

  1. Superlækre boller. Jeg havde ingen hasselnødder, men brugte i stedet ca 50 g mandelmel. De er også gode bare med smør 🙂

  2. Hej har prøvet dem, synes de egner sig som tilbehør til hovedmåltid. Kunne godt tænke mig de var mindre svampet, mere som brød. Er der noget jeg kan gøre.?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *