Super nemme squashboller – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz
Ida fra www.netslank.dk har sendt os denne dejlige opskrift:-) Og så lige til weekenden, det passer jo perfekt. Jeg tænker de må prøves til morgenmaden:-) Ida skriver at de smager skønt med os på:-)
Super nemme squashboller – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz
10 stk. – 5 gram kulhydrat pr. stk
1 squash
4 æg
60 g rapsolie
20 g skallin
60 g hasselnødder, malet til mel
½ tsk salt
1 tsk bagepulver
Riv squashen og bland den med æg, rapsolie, skallin, hasselnøddemel, salt og bagepulver. Lad dejen hvile i 10 min. Fordel dejen i 10 silikonemuffinsforme og bag dem ved 160 grader varmluftovn i 25 minutter.
Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, www.netslank.dk©
Superlækre boller. Jeg havde ingen hasselnødder, men brugte i stedet ca 50 g mandelmel. De er også gode bare med smør 🙂
Hej har prøvet dem, synes de egner sig som tilbehør til hovedmåltid. Kunne godt tænke mig de var mindre svampet, mere som brød. Er der noget jeg kan gøre.?