Svampefyldt koteletter med broccolisauce

Dejlig middag når det skal være lidt ekstra lækkert. Det tager lidt tid at lave, men smager skønt. Hvis saucen virker for tynd, så kan man hælde lidt vand i. Jeg fik revet gulerødder til og lidt dampet broccoli. Grovpasta havde været rigtig lækkert til 🙂

Svampefyldte koteletter med broccolisauce.

4 store Koteletter
4 store Champignons
2 Forårsløg
1 Broccoli
2,5 dl. Vand
Salt og peber
1 hvidløg
Rosmarin

Hak champignons og 1 forårsløg meget fint. Bland det med lidt rosmarin, salt og peber. Skær en lomme i hver kotelet og put fyldet i. Luk evt. med en tandstik. Brun koteletterne godt i en sauterpande, tilsæt vandet, salt, peber og et fint hakket forårsløg. Steg/damp koteletterne under låg i ca. 10 minutter. Tilsæt broccoli (hak stilkene meget fint) og kog i ca. 5-10 minutter. Broccolien må ikke blive brun og kedelig. Tag koteletterne op og blend saucen med en stavblender. Smag saucen til.  Læg koteletterne i et fad og hel saucen over.

1 thought on “Svampefyldt koteletter med broccolisauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *