Svampefyldte kyllingedeller med gulerodscreme

Dette er en rigtig efterårsret, der bare smager rigtig skønt. Jeg ved at ikke alle spiser gulerødder, men jeg gør engang imellem og det fungere fint for mig. Denne gulerodscreme smager fantastisk og jeg under mig selv lidt af den engang imellem 😉 Kyllingedellerne synes jeg er gode med svampefyldet. Det gør dem saftige og paneringen gør at de får en sprød kant. Jeg er ellers ikke meget for hakket kylling. Ofte bliver det tørt og kedeligt, men ikke på denne måde 🙂

Hvis du i øvrigt vil læse lidt mere om hvorfor jeg mener at gulerødder er ok, så læs mere her – FAQ om en PCO-venlig kost.

Efterårs vejret passer perfekt til mit humør i dag 😉 Jeg er fyldt med følelser. Fik i går slået over på Vild med dans, som jo samlede ind til Kræftens Bekæmpelse. Puh, det satte gang i følelserne. Jeg har slet ikke sovet i nat. En af deltagerne fortalte om et familiemedlem (mener jeg det var), som havde fået konstateret æggestokkræft og var død 3 mdr. efter. Det gjorde bare noget ved mig. Det var i går præcist 6 mdr. siden at jeg blev opereret for netop æggestokkræft. Heldigvis har jeg det rigtig godt og er blevet konstateret kræftfri, men jeg har haft (og har stadigvæk) mange tanker om døden. Og tanken om at man (jeg) kan risikere kun at have 3 mdr. til at sige farvel – ja, det slå mig godt nok voldsomt. Kan slet ikke rumme det. Det kom så tæt på.

Jeg arbejder en del med psykologen, om netop det med at forholde mig til døden. Det er en trussel der er kommet ind i mit liv og som jeg skal lære at leve med. Hver 3. måned skal jeg til scanning, og jeg uden tvivl være et nervevrag ind til der kommer svar. Jeg har aldrig været bange for døden før, men må indrømme, at det er jeg blevet er dette her kræftforløb. Det har vendt hele min verden rundt. Jeg har lært en masse og det fortsætter. Jeg er her, sætter pris på livet og forsøger at nyde hver dag. Som noget nyt, finder jeg glæde i hverdagens små (før) kedelige ting. Nyder f.eks bare at spise morgenmad med mine børn. Så jeg har lært meget 🙂

Men vi kom jo fra efterårs blæst. Det er jo lige vejr til at komme lidt ud. Jeg kan ikke gå så meget endnu, men tror jeg skal i haven og blæses godt igennem.  Have blæsten til at fjerne alle de dumme tanker fra i nat og blæse nye friske vindpust i mine hjerneceller 🙂 Det er dagens mission. ……………….

Svampefyldte kyllingedeller med sesam - Kopi mini

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *