Svinemørbrad a la PCO – af Theresa

Mange tak for denne opskrift til Theresa:-) Her er hvad Theresa selv skriver om retten:-) “Synes lige jeg vil sende denne opskrift så andre osse kan opleve den lækker mørbrad a la pco som jeg vil kalde den. Jeg så noget ligende i supermarkedet, men der var tilsat nogle ikke pco venlig madvare, og det er jo ikke er godt for os med pco. Så derfor valgte jeg og gå hjem og prøve at lave noget i stil med det jeg havde set i supermarkendet. Og synes at resultatet blev helt godt 🙂 jeg elsker mørbrad, men mange af måderne man laver det på, er ikke pco venlig, så det måtte man jo lige lave om på 😉 Håber I vil nyde det lige så meget som vi gjorde velbekom 🙂

M.v.h
Theresa

Svinemørbrad a la pco. – af Theresa

1.pak. Friske champignon.
1.pak. Bacon i tern.
1. Mørbrad (nok til 6-8 udskåret til ”bøffer”)
1. ¼ piskefløde alm.
1. a´250 ml. Milda madlavning fløde 4 % (Hvis du spiser LCHF kan du erstatte med piskefløde)
Salt og peber efter smag,  hvad man nu ellers kan lide af kryderrier.

Fremgangsmåde:
Først vaskes champignon rene for jord og derefter skæres de i skiver og lægges som bund i et ildfastfad. Så fordeles baconen oven på champignon. Piskefløden og Milda madlavning fløde blandes sammen og hældes over champignon og baconen.
Nu renses mørbarden for sener osv. Og den skæres ud i ”bøffer”omkring 2-3 cm tykke og bankes med håndfladen. Derefter lægges de oven på champignon. Tilsæt salt og peber efter smag og behag. Jeg brugte selv lidt hvidløgspeber hvilket jeg synes er ret lækkert.
Jeg lavede det i en varmluftovn ved 200 grader i ca. 30 minmen hold øje med det efter ca. 20 min
Der kan også tilsættes rødpeber i tern sammen med champignonog baconen hvis man skulle have lyst til det.

Vi fik lidt frisk fuldkornspasta fra levevis (købt i Føtex) (andet tilbehør hvis du spiser LCHF)

 

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *