Tarteletter med høns i asparges – LCHF

Tarteletter

Dette er en ret, som der bare hører julefrokosten til 🙂 Jeg er vild med det og i denne lækre udgave hvor selve tarteletterne giver lidt mere struktur end de almindelig kede, så bliver det bare ekstra godt.

Jeg har brugt en mandelmel, der er mørk i det. Ønsker du en lys tartelet, så prøv at bruge mandelmelet fra Funktionel mad. Jeg synes nu at det er flot med de mørke skåle 🙂 Jeg overvejer faktisk om de skal være vores forret nytårsaften, med noget fiske fyld.

Drillenissen spøger stadigvæk her i huset. I morges havde han spist morgenmad af børnenes skåle. Der var rester af havregryn, brugte servietter osv. Børnene gjorde godt nok store øjne;) Sikke noget 😉

 

4 thoughts on “Tarteletter med høns i asparges – LCHF

  1. Kan tarteletterne fryses, overvejer om jeg skulle lave nogle og så bare fryse dem ned jeg ikke skal bruge

  2. Jeg har brugt de eksakte ingredienser til sovsen, men nu har jeg pisket i over en halv time uden, at sovsen forbliver andet end tynd.

    1. Det lyder da mærkeligt Christian. Æggene plejer at gøre at det bliver tykt. Det fungere fint her. Måske for lidt varme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *