Tatare Sauce
Dejlig dyppelse til fisk og kylling. Smager himmelsk og friskt. Dette er nok en lidt speciel udgave:-) Men jeg vil kun lave ting jeg selv kan lidt og vil spise. Denne udgave kan vi alle tre lide herhjemme. Denne blev desværre lidt tynd, men det var fordi jeg glemte at fjerne kernerne fra agurken. Jeg skal nok tage tage et nyt billed næste gang jeg laver det:-) Det er meningen den skal være en tyk masse.
Tatare Sauce
1 dl. Mayonnaise
1 dl. Cremefraish 9%
1 lille Løg
1/4 dl. Kapers
1 Gulerod
1/2 Peberfrugt (grøn)
1/4 Agurk
lidt Citron
Salt og peber
Fjerne kernene fra agurken. Put alle tingene på nær salt, peber og citron i en blender eller foodprocessor. Kør til du har en ensartet masse. Smag til med salt, peber og citron.
Tip. Hvis du vil have en let udgave kan du bruge Fromagefraish istedenfor mayonnaise og cremefraish. Blend så ikke agurken, men finhak den og kom den i til sidst.
.