Torsk med porre
En meget simpel og nem hverdagsret. Ikke mindst en god måde at få fisk på. Det er vi jo ikke så gode til her i huset. De der to gange om ugen, er ikke noget vi overholder. Nok mest fordi fisk er dyrt – desværre. Men jeg fandt denne pose torskefiletter på tilbud og så stod den på fisk:-)
For at få lidt mæthed, fik jeg stegt blomkål til.
Hvis du spiser efter PCO i balance, så kan du erstatte piskefløden med milda og undlade smørret:-) Og så er bulgur sikkert rigtig dejlig til:-)
Torsk med porre
4 torskefilet
4 porre
1/4 l. piskefløde
evt. lidt fiske bouillon
25 g. smør
salt og peber
Læg torsken i et smurt fad. Snit porrerne fint og drys dem over fisken. Hæld fløde over og drys med salt og peber. Fordel lidt smørklatter over. Dæk fadet til med sølvpapir. Bag retten i en 180 grader varm ovn i ca. 20-30 minutter.