Uge 14 på min rejse – Forsøgskanin

Ja, hvad jeg dog ikke gør for jer – er nu officiel forsægskanin for en ny kost;-) Ok jeg gør det for min egen skyld;-)

Vægt: – 5,6 kg. (-1 kg siden sidst)

I weekenden sagde jeg ja tak, til at være forsøgskanin på en ny type kost, som Majbritt afprøver i øjeblikket. Kosten er til PCOpiger som mig, som ikke kan tabe sig med den almindelige anbefalet PCOkost. Jeg kan ikke løfte sløret for hvad denne kost går ud på endnu, da jeg synes det skal være Majbritt der beskriver kosten, så I får det helt korrekt.

Men jeg har fået lov til at fortælle jer følgende : (Citat fra Majbritt) “Vi arbejder fortsat med dit blodsukker, særligt med din mæthedsregulering og insulin følsomhed, og self. din vægt. Vi vil vide om denne kost er mere potent.

Vi arbejder med dig som et unikt mysterium (-:”

Det har været svært at ændre kosten igen. Især fordi den er meget anderledens. Så alt det der nu endelig sidder på rygraden, har jeg måtte lære om igen. Men ved I hvad??? Det ser ud til at VIRKE:-) Jeg trives så godt og har tabt 1 kilo siden i mandags. Det er helt vildt at opleve, når vægten har stået i stampe så længe. Og når jeg tænker på hvad jeg spiser, så er det endnu mere vildt;-)

Jeg har valgt ikke at opdaterer jer løbende her i oktober, mens jeg er forsøgskanin. Jeg vil give jer en melding sidst på måneden og forhåbentlig afslører min nye kost for jer:-) Det bliver lidt kort i dag, da den nye kost fylder rigtig meget og det kan jeg ikke skrive om:-)

Rigtig god vind til jer alle og håber I bliver fyldt med PCOpower:-)

2 thoughts on “Uge 14 på min rejse – Forsøgskanin

  1. Hej Nina,

    Hvordan mon det går med forsøgs-kosten? Jeg er i hvert fald meget nysgerrig på, hvad det er, du skal spise – så jeg vil glæde mig til, I kan løfte sløret lidt mere 🙂

    Bedste hilsner Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *