Uge 5 – i min rejse:-)

Ja, så er endnu en uge gået, og status ser sådan ud.

Vægt: -0,1 kg (i alt -5,7 kg)
Talje +2 cm (i alt -11 cm)

Ikke opmundtrende tal, når jeg nu har overholdt min kost og kæmpet hårdt for det, men der er en årsag:-)

Jeg har virkelig kæmpet med mig selv, de sidste dage og med alverdens dæmoner. Jeg har været ved at smide håndklædet i ringen og skide (undskyld) på det hele. Jeg har været syg, dårlig, halv depri og bare fyldt af selvmedlidenhed. Kunne faktisk ikke helt forstå det, indtil jeg i dag fik min mens. Jeg er slet ikke van til at have det så ofte, så tænkte slet ikke over at det kunne være det;-) Nu hvor jeg kender årsagen, så er det meget nemmere for mig. Ved at jeg bare skal igennem et par dage, og så er jeg ovenpå igen. Jeg føler virkelig at jeg har meget væske i kroppen da mine fingre er meget hævet. Så håber vægten ser meget anderledens ud om et par dage:-)

Jeg startede ikke på hestekuren, da jeg jo havde tabt mig og jeg heller vil gemmen den til vægttabet går helt i stå. Majbritt grinte lidt af min frygt for hestekuren. Den hun havde lavet til mig lå på mellem 1100-1300 kcal om dagen og en rigtig hestekur er på 900 kcal om dagen. Hmmmmm, det lyder godt nok ikke sjovt. Håber ikke jeg skal på sådan en.

Det er blevet nemmere for mig at overholde kosten, efter at familien ikke er hjemme mere. Jeg har mine dage for mig selv og det kan jeg mærke er godt (lige på kostområdet). Jeg kører fuldstændig efter de planer jeg laver og får gået mine ture. Skal igang med at cykle her i næste uge. Det bliver rart at have lidt at veksle mellem.

Jeg er meget fortrøstningsfuld over næste uge. Er sikker på at vægten vil vise noget positivt og det synes jeg også at jeg trænger til. Vil så gerne runde de første 10 kilo. For at nå mit delmål skal de første 10 kilo jo være væk inden 1/9. Og det kan jeg også.

Husk du kan være med til fælles vejning på PCOnet.dk Du skal bare være medlem af det gratis forum. Håber du har lyst til at være med:-)

1 thought on “Uge 5 – i min rejse:-)

  1. Godt gået, og flot at du holdt ud på trods af at det så sort ud. Og selvom det er træls at have menstruation, er det vel også lidt fedt. Det viser jo at din krop virkelig har godt af hele denne rejse og begynder at fungere som den skal! Og ja… så ryger der jo nok noget væske i næste uge!
    Endnu en gang tillykke med at rejsen er startet og at du holder ved!
    Annie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *