Nam, disse er virkelig lækre. Gode til morgenmad eller som lækkerier til kaffen. Her er det blåbærcreme der er favorit tilbehør, men man kan få mange andre dejlige ting til. Frisk frugt, syltetøj, nutella, chololadecreme osv. Vi fik dem her med dejlig blåbærcreme (se link nederest i indlægget).

 

 

 

14 thoughts on “Vafler

 1. Har lige bagt dem til i aften -har noget hjemmelavet flødeis fra igår. Har prøvesmagt -og mumsfilibaba de kan anbefales, tror jeg kunne gå hen og blive afhængig af dem 🙂

 2. Når vores blev så tørre og kedelige at de ikke var værd at spise, hvad gjorde vi så forkert? (vi havde ikke Husk, kan det være det?)

 3. Søren – Det er lidt svært, men måske kan det også hænge sammen med mandelmelet. Jeg bruger købt mandlemel og ikke det man selv maler. Det købte er meget mere fint og lækkert. Jeg ved ikke hvilken type I bruger?

 4. Hmmmm, jamen så ved jeg ikke hvorfor – Søren. Mine bliver lækre. Selvfølgelig ikke som vafler bagt med hvedmel. Men lækre alligevel.

 5. Nøj hvor de blev lækre! Vi har lige bagt dem og vi var vildt imponerede over dem. Tak for at have delt opskriften 🙂

  /Ditte.

 6. Er der nogen af jer der har erfaring med at skifte mandelmel ud med kamutmel? Har ikke noget købe mandelmel og synes altid jeg bliver skuffet over det jeg salv maler.

 7. Jeg besluttede mig for at prøve at bytte mandelmel ud med kamutmel, og jeg blev glædelig overrasket. Vaflerne smagte virkelig godt. De blev lidt bløde, kun til jeg fik skruet helt op for mit vaffeljern.

   1. Ja jeg brugte 1 dl. kamutmel, men synes måske dejen var lidt til den tynde side, så tror måske der skal lidt mere mel i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *