Valnøddebrød

Jeg prøver hele tiden at finde på nye brød. For jeg elsker brød. Især til weekenden:-) Dette brød bagte jeg i sidste weekend og  det havde en helt utrolig dejlig smag. Tænker lidt at prøve at lave det i forme på tidspunkt. Men skønt blev det sådanne her. Der blev lidt sprød skorpe og valnødderne gav en lækker smag. Et rigtigt dejligt weekend brød:-)

.

6 thoughts on “Valnøddebrød

 1. Mmm lyder lækkert med brød, men hvordan ‘maler’ du dine nødder? Både til denne opskrift og i de andre? Hvilket redskab er bedst at bruge til at male nødder til mel? Håber jeg kan finde ud af det, savner virkelig virkelig meget noget blødt brød som ikke er rugbrød.

 2. Jeg bruger sådan en der hører til min stavblender, der både er til nødder, løg, krydderurter, gulerødder osv. Det fungere rigtig godt. Ved at andre bruger en kaffekværn eller en foodprocessor.

 3. Hej

  Rigtig informativ hjemmeside mht PCO, og spændende opskrifter. Der er helt bestemt nogle vi skal afprøve herhjemme :o)

  Jeg tænkte på, dette brød. Er det nødvendigt at tilsætte skalling? (måtte google for lige at finde ud af hvad det var).
  Og svarer 1 tsk. sukrin til 1 tsk. sukker, eller?
  (Kamutmel var også en ny en for mig, må se om det kan købes i min Føtex, heh)

  Mvh
  Eva

  1. Skallin/fiberHusk gør brødet mere luftigt. Tror godt du kan bage uden, men det bliver nok lidt mere kompakt. Du kan læse på sukrin posen, hvad det svarer til af sukker. Jeg kan ikke huske det mere:-) Synes jeg bruger mindre end alm. sukker. Men spiser heller ikke tingene så søde mere:-)

 4. Ihhh jeg ELSKER bare det her brød altså!!! det er så lækkert, sprød udenpå og blød indeni! Men jeg har bagt alt for meget af det idag, kan det man fryses? 🙂

 5. Jeg svarer lige på mit eget spærgsmål: JA de kan fryses. Tog lige resten op og spiste idag, dét er så lækkert med sukkerfri nutella!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *