Vaniljekranse

 

 

 

vaniljekranse

“Nød lære nøgen kvinde at spinde.” Ja, det passer vist på dagens forsøg;-) I et total desperart anfald efter vaniljekranse, kastede jeg mig hovedløs ud i et forsøg. Og det var en total succes. Potionen holdt kun en eftermiddag her i huset:-) Om der så er plads til aftensmad er jo en anden sag;-)Jeg havde desværre ikke en kødmaskine at lave dem med, så de er formet i hånden. Men det er jo også fuldstændig lige meget;-) Kagerne bliver lækre sprøde og smager fantastisk. Jeg må faktisk advarer mod at bage dem:-) For de er slet ikke til at stå for:-)

 

9 thoughts on “Vaniljekranse

 1. Måtte straks i gang med disse i går aftes. Kom til at spise hele potionen (knapt så godt). Kunne slet ikke stoppe;-)

 2. Øv jeg ved ikke om jeg har lavet dem rigtigt.. Jeg lavede dem igår og de blev ret tørre og de krummer rigtig meget i munden.. Dejen blev ret klistret men det var til at have med at gøre efter de var i køleskabet, jeg kom dejen i en sprøjte pose i stedet for.. Ved ikke om det måske kan være derfor..

 3. Hej Emilie.

  Det er jeg da ked af at høre. Måske har fået givet dem lidt for meget? Dejen er klistret. Jeg putter mine hænder under vandhanen, så dejen ikke hænge fast. Jeg har lavet dem en del gang nu. Og synes ikke de bliver tørre.

  Tænker at når man sprøjter dem, så bliver de mere tynde i det end dem jeg laver. Jeg ved ikke om det er derfor.

 4. Jeg vil prøve at lave dem i weekenden – hvor jeg skal op til min mor og lave julekonfekt (:
  Så er spændt på at se hvordan de bliver.

 5. Jeg prøvede at lave dem idag, og de blev rent ud sagt noget lort…
  Jeg tænkte på – hvor kan man købe Bygmel ?
  Fordi jeg kan ikke finde det nogle steder….

 6. Det var da trist Mai. Det lyder ikke som om at du har fuldt opskriften, hvis du ikke har brugt bygmel? Jeg bagte dem selv igen i forgårs og de blev lækre:-) Jeg køber bygmel hos Frk. Skrump eller hos Helsekosten.

  Tænker også at det er vigtigt at man ikke forventer helt normale vaniljekranse. Det er altså en grovudgave. Men har endnu ikke mødt nogen der ikke kan lide dem:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *