Varme hveder til Store Bededag

På fredag er det Store bededag og mange har en tradition med at spise varme hveder. Måske ikke lige en tradition der er super god for os med PCO, da hveder selvfølgelig er lavet af hvede 😉 Men jeg har gennem årene  lavet flere udgaver af hveder, som fint kan erstatte den klassiske udgave. Så fortvivl ikke 😉

Selvfølgelig bliver disse hveder udgaver ikke som dem du køber. Men jeg synes faktisk at de bliver ok og giver en god fornemmelse af brød, der smager af hveder 🙂 Om ikke andet vil man have det meget bedre efter disse udgaver, end efter de normale 😉 Kan lige forstille mig at spise 2 rigtige hveder. Det vil helt sikkert gøre mig oppustet, give ondt i maven osv. Så jeg styrer uden om dem igen i år 😉

Der er tre forskellige opskrifter, så der er lidt forskelligt at vælge imellem 🙂

 

 

Hveder a la PCO

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *