Velkommen til 2015

nytår

 

Så blev det år 2015, og som altid giver nytåret anledning til at kigge tilbage på det forgangne år og tænke lidt over hvordan det er gået. 2014 har for mig været det værste år nogensinde. Det har sparket så meget fra sig og fået mig til at tabe pusten flere gange. Og jeg må indrømme at jeg gik grædende ud af året. Det tog mig over et døgn at komme ud af min selvmedlidenhed, for hold da op hvor har det bare været et uretfærdigt møg år.

Nu vil jeg jo ikke trætte jer med alle mine udfordringer, men hvis jeg lige hurtigt skal runde dem, så er der store udfordringer på den økonomiske side (pga. min sygdom), helbredet, vi måtte flytte fra drømmehuset, flytte til ny by, børnene har måtte skifte børnehave, skole og forlade alle deres venner, vi  ligger i retssag med boligselskabet, jeg kæmper med kommunen og sygedagpenge systemet,  flere venner og familiemedlemmer har fravalgt os, jeg har måtte lukke mit firma og vinke farvel til mit drømmejob (også pga. sygdom)  Jeg er godt nok brugt at det gamle år.

I dag er jeg heldigvis lidt mere optimistisk og har fået vendt bøtten. Jeg har fundet min indre fighter frem igen og tænker at det nye år kun kan blive bedre 😉 Jeg er normalt ikke et menneske der sidder i offerrollen og er sjældent negativ (i længere tid). Jeg plejer at kæmpe mig ud af tingene og det gør jeg også denne gang.  I skal nok løbende blive orienteret om mine sejre, for dem vil der komme mange af her i 2015. Jeg kan mærke at det bliver godt 🙂

Og en ting er sikker – jeg har min kære mand og mine skønne dejlige børn. De tre er alt i mit liv og når vi er sammen, så kan verden bare sparke 😉

Jeg håber at I er med mig i det nye år og følger alle udfordringerne. Jeg lægger nemlig hårdt ud med at skal tabe ca. 30 kg. Mit blodtryk er for højt og jeg kan ikke tåle medicinen. Så vægttab er vigtigt. Jeg er så klar på den udfordring og kommer med et par spændende tiltag også til jer 😉 Hvad året ellers bringer på bloggen, har jeg faktisk slet ikke gjort mig tanker om endnu – for første gang nogen siden. Så det kan kun blive spændende 🙂

I mit inderste håber jeg,  at I har haft et bedre år end mig og ikke mindst at jeres nytårsaften var fantastisk. Vi skulle have  haft gæster, men de aflyste og formiddagen pga. sygdom. Der  havde jeg lavet en del af maden og derfor manglede vi bestemt ikke mad nytårsaften. Vi holdte fest os 4 herhjemme. Dækkede fint op, fik børnedrinks (juice med drinkspynt) og spiste alt for meget 😉

 

børnedrinks

De fine børnedrinks – desværre kan man ikke se edderkoppen i isterningen 😉

børneforretBørnenes forretter. Toastbrød med tunmousse og leverpostej. Bellis med spegepølse. Små frikadeller og så selvfølgelig grøntsags stave med dip. De var selv med til at bestemme og udfører;)

Forretter

Vores forretter bestod af toast med tunmousse med lime, røget laks oven på artiskokcreme i salatblad, rosmarindeller med ristet svampe. Jeg ved godt at toastbrødet ikke er PCOvenligt og kan fortælle jer at jeg ikke spiste det 😉

Forretter 2

Lækker syltet laks, som jeg må lave hvert år. Mini pandekager med syltet laks Det smager fantastisk og hører bare nytåret til her i huset.

Hovedret

Vores hovedret var og bare lækker. De gæster vi skulle have haft spiser ikke oksekød, så derfor bestod hovedretten af svinemørbrad, som jeg havde smurt med friskost med urter og viklet med bacon. Det fik så 40 minutter i ovnen på 180 grader og blev skåret fint ud. Vi fik smørstegte asparges og svampe til. Samt en rodfrugt rösti til. Og selvfølgelig en lækker portvinssauce.

Til dessert fik vi lækker hjemmelavet is, som jeg glemte at tage billede af 😉

 

1 thought on “Velkommen til 2015

  1. Ja, sikke dog et møgår! Føler med dig, selv om jeg ikke kender dig… og håber du går bedre tider i møde. Synes du har gjort et flot stykke arbejde med bloggen her, som jeg jævnligt er inde og besøge.
    Vil helt sikkert heppe på dig og følge med på sidelinjen, mens du når dit store mål. Du lægger hårdt ud, må jeg sige;-)
    Og sikke en fin menu du havde disket op med. Så rigtig godt ud:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *