Velkommen til det nye mødested for os med PCO – PCOnet.

Så lykkes det min mand at blive færdig med det nye flotte forum til os PCOpiger:-) Da PCOforum er lukket er det vigtigt at vi stadigvæk har et sted at mødes. I finder det her  http://www.pcoliv-forum.dk/. Det flytter efter nytår adresse, men I kan altid finde det, ved at trykke på reklamen øverest til højre her på PCOliv.

Min mand håber at I vil være med til at bygge det videre op, og at I vil tage godt imod det. Jeg skal hilse og sige at der stadigvæk mangler en del arbejde, men det er klart til brug. Det er især omkring grafikken at min mand mangler hjælp. Så hvis du er grafisk designer og har lyst til at lave logo og lidt andet for PCOnet (gratis), så modtager min mand meget gerne hjælp:-)

Forummet er lidt anderledens bygget op, end det vi kender for PCOforum, men jeg synes det er nemt og jeg er sikker på at I alle sammen hurtigt lærer at bruge det:-) Så nu er det med at bruge julen, til at lave indlæg, så vi hurtigt får gang i forummet. I skal være medlem for at skrive og debatterer. Alle kan læse med, uden at være medlem. Der er dog en lukket del for kun medlemmer:-)

Husk at I skal godkendes inden I kan logge ind:-)

Mange, mange tak kære Robert for at lave det her til os:-)


 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *