Vind “Diætistens Low Carb”

Forside Diætistens Low Carb Forside Pressen_small

Så er det tid til en lille Give a way igen 🙂 Politikens forlag har været så søde at donere hele 2 bøger til jer. Så der er altså hele 2 der kan vinde en bog 🙂

Præmien er bogen “Diætistens Low Carb” der er skrevet af Hanne Juul. Det er uden tvivl den bedste bog på marked for os PCOpiger i øjeblikket. Bogen beskriver på en nem og overskuelig måde, hvordan du kan spise en kost der giver stabilt blodsukker. Du kan læse mere i min anmeldelse 🙂

Sådan deltager du. – Konkurrencen er slut!!!!!
Skriv i kommentar feltet her under hvorfor du kunne have glæde af bogen. Du kan deltage en gang og sidste dag er d. 25. maj. Dagen efter, d. 26. maj, trækker jeg lod blandt alle jer der deltager. Vinderne bliver offentliggjort her i opslaget, på facebook og får en direkte email. Husk at oplyse din rigtige email, så jeg kan kontakte dig, hvis du er en af vinderne 😉

Og nej, det behøver ikke at være den sørgeligste historie eller den bedste. Jeg trækker lod mellem alle deltagere. Måske træner du bare til inspiration, noget nye, vil gerne prøve koste eller andet. Det handler ikke om hvem der skriver bedst 🙂

Hvem skal vinde?

———————————————————————————————————————–

Vinderne blev!!!

Stort tillykke til Gitte og Maria 🙂 Jeg har sendt jer en mail 🙂

83 thoughts on “Vind “Diætistens Low Carb”

 1. Jeg kunne få rigtig go glæde af den, som et nyt spark! Er gået fuldstændig kold i PCO venlig kost og søger ny inspiration så drømmen om vægtab og graviditet kan gå i opfyldelse 😊

 2. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde jeg er igang med et større vægttab efter jeg er begyndt på lchf går det rigtig godt. Jeg mangler noget inspiration til tider måske jeg kan få det her. Så jeg kAn komme af med de sidste kg

 3. Jeg kunne have glæde af bogen, fordi jeg har PCOS, er nybagt mor og overvægtig, Jeg vil rigtig gerne tabe mig, så jeg kan få noget overskud til begge mine børn og ikke mindst kunne det være fantastisk hvis vægttabet kunne være medvirkende til en 3´er, som måske kunne blive til uden IVF behandlinger 🙂

 4. Jeg har pcos og skal tabe mig 25kg. Desværre mangler jeg motivation og energi. Det er jeg sikker på, at jeg vil kunne finde i denne bog!

 5. Åh nej, en af de konkurrencer igen, hvor jeg enten skal skrive den mest sørgelige historie, eller hvor jeg skal gøre mig meget bedre end alle andre. Jeg har ingen sørgelig historie at byde på, og desuden er jeg ret gennemsnitlig og er derfor ikke bedre end de andre, der skriver for at vinde.
  Jeg håber indeligt bare, at jeg har heldet med mig, fordi jeg virkelig gerne vil læse og lave opskrifterne samt “høste frugterne”, som jeg håber vil give udslag på badevægten.Fokusset på et stabilt blodsukker er uhyr vigtigt for alle os PCO(S) piger. Et øget fokus derpå vil med stor sandsynlighed have indflydelse på vores evige yoyovægt. I din anmeldelse har du virkelig rost bogen, så det lyder til, at det er en, der bør have en fast plads på hylden :o)

 6. Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne bog. Da jeg har PCO og virkelig kæmper med overvægt. Spicelt efter jeg fik min søn for 2 år siden. Jeg har prøvet alverdens kure osv. Men kan bare slet ikke finde noget der virker. Har virkelig alt for nemt med at vende tilbage til de gamle vaner 🙁

 7. Jeg mangler et skub i den rigtige retning, og til det har jeg brug for ny inspiration. Er sikker på at denne bog kunne blive svaret 🙂

 8. Jeg har pcos og er aldrig rigtig kommet igang med at spise pcos venligt, så en bog vil være fantastisk som et spark bag i 😉

 9. Jeg kunne have rigtig meget glæde af bogen, da jeg er i slutningen af min graviditet og snart skal i gang med at spise PCO-venligt igen. Det har stået stille under graviditeten, da jeg har haft mange madgener.

 10. Ud over at Low Carb gør det lettere at håndtere min PCO så skærer det også mine tilfælde af migræne ned fra et par gange om ugen til et par gange om måneden. Derfor er ny inspiration meget meget velkommen 🙂

 11. Jeg ska da vinde den bog. Fordi jeg mangler liiiiiige de sidste kg for at blive normal vægtig og forhåbentlig holde den nogenlunde nede. Har i forvejen tabt 15kg.. Då synes sgu jeg fortjener det. Man har vel brug for en “gulerod” i ny og næ for ens hårde arbejde 😇😉 så mig mig mig mig 😜

 12. Skal gå hjemme det næste gode års tid. Først pga. bækkenløsning og efterfølgende en noget bedre grund, nemlig barsel 😊 så kunne rigtig godt bruge noget inspiration til at lave noget spændende og varieret mad som baby og jeg kan få gavn af 😀 med både pcos og en del fødevareintolerancer kan det godt være noget af en udfordring.

 13. Det går nedtur med vægten i øjeblikket glæder mig til at eje denne bog så jeg kan komme i den rigtige retning igen 👍 ses vi til bogreceptionen..?

 14. Jeg fik konstateret PCOS i 2009 og har kæmpet med vægten hele mit liv.
  Så til ny inspiration ville denne bog hjælpe

 15. Jeg er forholdsvis ny inden for pcos-verden, og mangler virkelig nogle gode ideer til hvordan jeg kan spise mere pco-venligt og samtidig tabe nogle kilo – i håb om også at opnå graviditet. Det er en helt ny verden, og jeg er sikker på bogen vil give mig et skub i den rigtige retning.

 16. Da jeg lige har kæmpet mig ud af en depression, vil det være fantastisk at få ny inspiration til den kost, som min krop har gavn af. Jeg er en ud af mange, der lider af PCO, men denne give away, vil være som sendt fra himlen for mig.

 17. Jeg er bare SÅ nysgerrig efter at se hvad Hanne har ændret på, i forhold til Kiss-kosten og ikke mindst hvorfor. Denne bog håber jeg på (endelig) kan give mig ro på kosten. I løbet af de sidste to år har jeg skøjtet rundt og prøvet alle de forskellige kost former for os pco-kvinder, kun Kiss-kosten har givet et stort vægttab. Og det er simpelthen for besværligt i det lange løb! Er overbevist om at denne bog må være vejen frem 🙂

 18. Åh kunne være skønt med mere inspiration i hverdagens mad! Ville super gerne vinde den bog😊😊😊

 19. Jeg har pco og har haft det i mange år. I dag har jeg en datter på 11år som har pco. Så vi kunne godt bruge den bog så vi kan få inspiration og lære noget mere.😎

 20. Jeg skal først nu til, at leve på en helt ny måde. Jeg har tapt meget af mit hår og er overvægtig. Jeg syntes det er voldsomt dyrt, så der for vil det hjælpe gevaldigt hvis jeg ikke skal ud og købe boge.

 21. Den kunne jeg SÅ godt tænke mig, da jeg lige har fået at vide at jeg har insulinresistens og mangler inspiration til en god start på en ny livsstil ❤️

 22. jeg trænger til et kærligt skub i den rigtige retning. De anmeldelser der er på bogen er rigtig fine og efter det jeg har læst, skulle der være nogle rigtig gode opskrifter deri.
  Jeg trænger til en nytænkning af kosten og håber lidt at denne bog kan hjælpe mig tilbage på sporet.

 23. Jeg har PCO og har haft det konstateret i mange år. Jeg har adskillige gange forsøgt at sætte mig ind i PCO kosten, hvad det indebærer og hvad der er tilladt/forbudt. Det har endnu ikke lykkedes for mig, og da jeg meget gerne vil have børn, inden alderen kommer imod mig, så har jeg brug for vejledning i kosten. Jeg er svær overvægtig og har brug for hjælp til denne udfordring. Derfor vil bogen være mig en kæmpe hjælp, i kampen mod kiloene og kampen for at få børn ❤️

 24. Jeg fik konstateret pco og efterfølgende har mig og min kæreste levet på pco og LCHF kost… Vi har tabt os men det er som om de sidste 10-15 kg ikke vil af. Vi kan ikke finde vores fejl, og er begge begyndt og blive små irriteret (når man nu prøver så må der os meget gerne ske noget) vi bege kunne HELT KLART have brug for en ny inspirations kilde, så de sidste kilo kunne komme væk og vi kunne begynde vores børneprojekt…

 25. den ville gøre mig rigtig godt. Efter er vægttab på 65 kg. Er alt gået i stå, har forsøgt alt. Så nu vil jeg prøve low carb.

 26. Hej PCOliv.dk 🙂
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde bogen, Diætistens Low Carb for at få ny inspiration i en travl hverdag. Jeg fik konstateret PCO for ca. et halvt år siden og er derfor stadig ny på området. Det er svært at finde hovede og hale i det hele, så en ny lækker bog kunne være det fedeste! Derud over prøver jeg virkelig, igennem kosten, at få fremprovokeret en menstruation, men det er desværre ikke lykkes for mig endnu i 14 mdr. Jeg kæmper videre! 🙂
  Knus Britt.

 27. Jeg kunne godt tænke mig at vinde den da jeg lige har fået pco og skal lærer at tænke sundt nu !

 28. jeg vil gerne vinde bogen, så jeg kan blive inspireret og få en mere afvekslende kost.;)

 29. Trænger virkelig til at komme tilbage på rette spor mht. kosten, så den ville falde på et tørt sted. 🙂

 30. Jeg skal vinde bogen, da jeg kæmper en kamp med og mod pcos om, om at komme ned i vægt. En kamp som synes meget svær. Tiden er også den værste faktor, for taber jeg mig ikke så kan vi ikke få den hjælp vi har brug for til at gå børn.

 31. Jeg skal vinde fordi jeg elsker madinspiration og derfor er en ny kogebog altid velkommen.

 32. Fordi jeg lige har fået irritabel tyktarm. Så lever efter det vil gerne havde mere inspiration

 33. Den vil jeg virkelig gerne vinde. Jeg elsker god, sund og velsmagende mad, men er samtidig sukkerafhængig. 🍀🍀💚

 34. Efter knap 4 gode år, er PCO nu igen en stor faktor i mit liv – jeg har glemt stort alt PCO-relateret, og har virkelig brug for et spark i den rigtige retning 😃

 35. Jeg skal vinde denne bog, fordi jeg ELSKER at lave mad!
  Jeg har hverken pco, diabetes eller har brug for at tabe mig.
  Jeg er ‘bare’ en pige der elsker at spise og lave sund mad. Elsker nye opskrifter og nye udfordringer
  Jeg håber at vinde netop denne bog, da jeg har hørt meget godt om den 🙂

 36. Jeg har i mange år kæmper med til PCOS, men efter jeg fik min søn for snart to år siden, trænger jeg til nye retter, så han kan få noget mere varieret kost end den jeg er vant til at spise.

 37. FØDSELSDAGSGAVE TIL MIG 😃🎁 da jeg havde fødselsdag igår ..: Jubiii 😃☀️☀️

 38. Jeg har i mange år kæmper med til PCOS, men efter jeg fik min søn for snart to år siden, trænger jeg til nye retter, så han kan få noget mere varieret kost end den jeg er vant til at spise. Det fortjener vi 🙂

 39. jeg har PCOS og er virkelig kørt fast i det samme og samme mad – så jeg kunne have rigtig meget glæde af bogen!
  Den kunne måske endda hjælpe mig til at tabe de sidste 10 kg 😃

 40. Jeg vil rigtigt gerne vi de bogen, fordi jeg har haft PCO siden før man vidste, hvad PCO var!! Min datter har også PCO, så inspiration til dejlig mad kunne være rigtigt skønt!

 41. Jeg ville rigtig glad hvis jeg vinder denne bog. Fik konstateret pco for nogle måneder siden. Det er en kæmpe omvæltning der skal ske, og jeg samt min familie trænger til inspiration, så kosten hverken behøver være kedelig og ensartet bare fordi den skal være pco venlig!

 42. Da jeg blev gravid, røg mine gode PCO-spisevaner i vasken, så nu har jeg brug for et skub for at komme i gang igen 🙂

 43. Jeg er en svært overvægtig kvinde med graviditets ønske, som dermed også har brug for et seriøst vægttab. Jeg mangler ofte inspiration til let, sund og lækker mad. Jeg er desværre dybt sukker afhængig, men håber at bogen kan hjælpe mig på vej 😀

 44. Har brug for hjælp og inspiration til den nye vinkel i forhold til at holde mit blodsukker stabilt, så jeg kan få min krop i orden, så den kan gøre det, den som kvinde er skabt til 🙂 … så ville blive glad for at vinde denne bog, du har talt så godt om 🙂

 45. Jeg har heller ikke nogen sørgelig historie, der gør mig mere værdig. ☺️ Men jeg er på lchf kost og har været det siden august sidste år, uden et vægttab. 😁
  Håber denne bog måske kan være en hjælp og inspirere mig. 😊

 46. Jeg trænger rigtig meget til ny inspiration!! Er kørt fuldstændig surt i det – så det ville virkelig give mig en god kick-start med den bog!

 47. Jeg savner nye inspirerende opskrifter, så PCO ikke er en belastning, men bare en livsstilsændring.

 48. Jeg blev meget grebet af bogen “Spis dig rask”, så jeg er sikker på, at denne bog af Hanne Juul vil være en stor hjælp for mig i kampen mod overvægt og forhøjet kolesteroltal.
  Er netop vendt hjem efter 10 dages ferie i Kulhydraternes Land, USA, så jeg trænger gevaldigt til en seriøs detox! 😉

 49. jeg ville elske at vinde den.
  Jeg har brug for et boost til at komme igang med at tabe mig, med et bryllup i august og en drøm om at se godt ud på bryllupsbillederne, og en endnu større drøm om at få børn inden længe. 💚

 50. Vil kunne få rigtig stor glæde af bogen, da jeg bøvler rigtig meget med min mave og har brug for nyt inspiration 😍

 51. Jeg vil kunne bruge denne bog til at kickstarte mit mål om et vægttab på 10 kg og få styr på min pco 🙂

 52. kunne virkelig godt bruge noget fornyet inspiration. Kører på mit 11. år efter PCO diagnose og er kørt fast i ofte at lave det samme mad 🙁

 53. viden og god inspiration i lækker indpakning.
  Den vil jeg elske at vinde 🌟🌟🌟🌟🌟

 54. Uha, den kunne jeg godt tænke mig! Har aldrig prøvet PCO-venlig kost, men vil meget gerne! Det tog flere år før jeg fandt ud af hvad det indebar at have PCOS. Så nu mangler jeg hjælp/inspiration/motivation til at komme ordentligt i gang 🙂

 55. Jeg har sukkersyge, som vi desværre døjer med i familien og så lige pco, som også min datter har fået. så jeg bruger en del opskrifter og har de andre bøger som flittig bliver brugt, bruger også nogen af opskrifter på mit arbejde til de børn jeg laver mad til. Pia

 56. herhjemme er vi kørt fast og har de samme retter på madplanen uge efter uge. Så vi trænger gevaldigt til ny inspiration 🙂

 57. En unik mulighed for at få en fantastisk bog indenfor dørene. Endda gratis… Hvis man altså er den heldige. Og så er ny inspiration jo altid velkommen. Elsker at forkæle familie, venner og mig selv med god og ernæringsrigtig kost 👍💪😃

 58. Jeg er igang med en større kostomlægning, jeg har allerede tabt mig 10 kg., men jeg har brug for inspiration, så det ikke bliver for ensformigt og surt i længden.

 59. Jeg døjer med PCOS og selvom jeg er i den slanke ende, har jeg indset at jeg bliver nød til at ændre min kost, så jeg kan få det bedre generelt 🙂

 60. Jeg har i foråret fået konstateret pco, og skal nu i gang med at finde ud af det med kosten, så det dumme bildæk på maven kan forsvinde. Ville elske at få inspiration til maden, da jeg desværre også er en kræsenpind, så det er møg svært at få sammensat de rigtige ting jeg må spise.

 61. Når jeg spiser de rigtige ting har jeg det meget bedre.leder hele tiden efter opskrifterne. Så bogen kunne være en stor hjælp.

 62. Når jeg spiser de rigtige ting har jeg det meget bedre.leder hele tiden efter opskrifterne. Så bogen kunne være en stor hjælp.

 63. Jeg har haft PCO i mange år, men har ikke rigtigt passet på mig selv. Jeg forsøger nu at indføre PCOvenlig kost, men det er ikke let med tre kræsne drenge og en mand, der bestemt ikke småspiser… Jeg trænger til inspiration til lækker og let mad, der kan overbevise familien (mest min mand) til, at det ikke behøver at være kedeligt og groft mad.

 64. Har haft pco siden 2005 og mangler virkelig noget inspiration og til at tabe 30+ kg 🙂 krydser finger

 65. Jeg er helt ny i alt det her og kunne godt bruge noget inspiration og nogle fif til at komme ordentligt i gang 💪🏻👍🏻

 66. Jeg vil rigtig gerne vinde bogen fordi jeg virkelig bør tage mig sammen og få styr på min kost. Jeg fik konstateret PCO for lige over et år siden, men pga. skilsmisse, salg af hus, deling af min søn osv. har jeg ikke fået taget mig sammen og lagt kosten om. Jeg syns faktisk det er rigtig svært når man har små børn at tage hensyn til også, så derfor har jeg udskudt projektet mange gange efterhånden og jeg kan jo mærke at min krop ikke har det super godt så længe jeg ignorerer kosten.

 67. Min far er i gang med en low carb kur, og han har allerede tabt 10 kilo, men det kan godt blive lidt ensformigt med de samme low carb opskrifter hele tiden.. Så jeg tænker at jeg kan skabe lidt variation i hans madvaner med denne bog 🙂

 68. Jeg har for et år siden fået diabetes og har tabt 13 kg. Nu er jeg i mellemtiden gået i stå og det resulterer i en elevatorvægt. Jeg er begyndt at følge LCHF og det har bevirket at mit blodsukker er faldet, men vægten vil IKKE 😢😢
  Jeg kunne godt bruge bogen til ny inspiration for ikke at gå død i det hele og tage på igen 😳😳

 69. Jeg har haft PCO i over 8 år men er først nu begyndt at leve efter det. Og jeg finder det rigtig svært. Så vil gerne vinde bogen for at gøre det let letter

 70. Mit højeste ønske er vægttab, velvære og graviditet. Jeg synes kampen er hård og der er mange nederlag. Derfor vil denne bog hjælpe mig på mig vej, mod at nå mine mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *