Webinar om PCO og kost – Vær hurtig og se det :)

PCO og kost - Maria Dior

I går aftes prøvede jeg noget nyt – jeg var til Webinar for første gang i mit liv 🙂 Ligesom 500 andre. Det var Maria Dior, der havde inviteret os til webinar om PCO og kost. Og det var ganske gratis. En spændende ny oplevelse, hvor man kunne lære rigtig meget.

Maria har været så sød at lægge linket gratis ud til jer der ikke var med i går. Men mere om det senere 🙂

Det var en lidt sjov oplevelse at tænde for computeren og lære om PCO og kost. Jeg måtte snyde mine børn, så de kom lidt før i seng. Der skulle jo være jo i soveværelset, hvor vi alle sover og computeren også er. Kl. 19,30 plantede jeg mig foran computeren med hørebøffer på og Pepsi max i glasset. Klar til at lære. Og der dukkede Maria så op på skærmen. For mig en ny og uhøjtidelig måde at lære på, som faktisk er ganske rar. Så det er bestemt ikke det sidste webinar som jeg har tænkt mig at deltage i.

Jeg havde faktisk sat mig for at lave noter undervejs og fortæller jer mange af de ting som Maria snakkede om. Men må indrømme at jeg hurtig opgav den idé. Maria snakkede rigtig meget og kom med så meget information, at det var alt for omstændigt at skrive ned 🙂 Jeg gav mig til at lytte opmærksomt i steden for.

I får lige et par highlights her fra mig, men det vil være meget forskelligt hvad man får ud af webinaret – alt efter hvor meget man kender til PCO og kost i for vejen. Maria startede med at fortælle om sig selv, hvilket er rart at vide. Derefter gennemgik hun om tre kosttyper. KISS (som Maria ikke fik forklaret i går, så talte hun om en blanding af KISS, spis dig i balance, Diætistens low carb osv. Altså en kost med kornprodukter), LCHF og Paleo. Hun gav også sin mening om hver kosttype og hvad hun mener de er gode til 🙂 Nyeste forskning viser at kornprodukter ikke er så god hvis man vil være gravid. Det var nyheder for mig – spændende.

Derefter kom Maria omkring rigtig mange emner. F.eks et spørgsmål som også jeg har hørt mange gange – hvor ofte må man synde med maden ? Og her lærte jeg så noget nyt. Maria fortalte at det tager hele 21 dage før forkert kost er helt ude af systemet. Jeg vidste at det var lang tid, men 21 dage – det kan da ikke betale sig 😉

Der blev også snakkede om motivation, social arv, hvordan man håndtere at spise ude hos andre og meget meget mere. Maria var virkelig omkring mange emner. Vi fik gode tekniske forklaringer på hvordan det hele fungere og det hele blev præsenteret på en god og hyggelig måde.

Maria er af den fulde overbevisning at man kan spise sig fra alle PCO symptomer. Hvilket jeg er tilbøjelig til at give hende ret i. Jeg mener bestemt at man kan få det så meget bedre ved at spise en god kost 🙂

Maria var rigtig sød til at svare på alle vores spørgsmål efter webinaret og brugte lang tid på det. Så faktisk varede det hele det meste af to timer 🙂 En hyggelig og skøn måde at tilbring to timer på 🙂

Jeg vil faktisk ikke skrive så meget mere om det, da I har mulighed for at se det selv 🙂 Maria har givet lov til at I kan se hendes webinar om PCO og kost, ganske gratis, til og med d. 21.2. kl. 12,00 (det er søndag). Link ligger i billedet og under billedet.

Stor tak til Maria for dette gode webinar 🙂 Og god fornøjelse til jer der ikke har set det endnu 🙂

Du kan kun logge på fra en Computer

Du kan læse mere om Maria Dior lige her på hendes hjemmeside – Maria Dior Og husk at du som læser af PCOliv altid får 10% hos Maria Dior 🙂

PCO og kost - Maria Dior 1

Webinar om PCO og kost Med Maria Dior

3 thoughts on “Webinar om PCO og kost – Vær hurtig og se det :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *