Wok med kylling og grønkål

Det her er en hurtig hverdags ret. Men den smagte rigtig godt. Grønkålen var super lækker i og så er det en vitamin bombe (og det kan man jo godt bruge her i disse mørke dage:-) Grønkål er fyldt B-, C- og K-vitamin, folat samt kalcium, jern, zink og jod.

Wok med kylling og grønkål
-2 personer

300 g. Kyllingfilet
200 g. Porre
150 g. Grønkål
100 g. Squash
1 fed hvidløg
Andeboulion
Soyasauce
Salt og peber

Skær kødet ud i små stykker/strimler og rist det på en pande. Tilsæt hakket porre og squash. Når det er forholdsvis mørt, tilsættes hvidløg, boulion, soya, salt og peber. Tilsidst tilsættet finthakket grønkål. Rist det til det har den sprødhed du kan lide.

Energiberegning pr. person: 302 kcal. 386 g. 48% protein, 17% fedt, 13% Mufa, 22% kulhydrat (17 g)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *