Chokolademuffins
Luftige chokolademuffins, der smager skønt og lader tanker glide tilbage til dengang, før PCO. Selv familien kan lide dem. Perfekt til weekend hygge:-)
Chokolademuffins.
100 g. Mørk chokolade 70%
200 g. hvid hvede
1½ tsk. Natron
150 g. Sukrin
50 g. Kakao
1 tsk. Vanille
1½ dl. Mælk
1 dl. Flydende margarine
4 Æg
Pisk de 4 æggehvider til en luftig masse. I en anden skål piskes æggeblommerne og sukrin til en tyk masse. Tilsæt resten. Til sidst vendes den hakket chokolade og æggehviderne forsigtig i. Dejen puttes i muffinsforme. Bages i 13-15 min. Ved 200 grader.
Denne opskrift prøvede jeg, da du lagde den på PCOforum. Lækker opskrift. Endelig fik jeg en luftig muffin og ikke de bomber vi plejer at få.
Mmmh har lavet disse idag! Mund siger jeg bare
Skal der stå: “Pisk de 4 æggehvider til en luftig masse. I en anden skål piskes æggeblommerne eller æggehviderne?”
Ha, ha – sikke nogle fejl jeg får lavet engang imellem:-) Jeg retter lige i opskriften, for hold da op noget vrøvl:-)
Hehe super, var bange for at det måske bare var mig der ikke forstod det. De ser super lækre ud! Forresten, hvilket mærke bygmel gør du brug af? 🙂
Jeg bruger lidt forskelligt. Det er alt efter hvad jeg lige kan få fat i:-)
Hvor mange muffins bliver der ca til i denne opskrift?
Der skal ikke noget i så de hæver?
Det er længe siden jeg lavede dem, men mener der blev ca. 12. Men det afhænger jo af hvor meget dej man kommer i formene:-)
Natron og æg er hævemidler:-)
Super – tusind tak 🙂
Jeg vil prøve at lave dem i aften 🙂
De ser super lækre ud.
Jeg er bare ny på denne side.
Dejligt med ny inspiration til mad og dessert.
Velkommen til:-) Og god fornøjelse i aften. Husk de mætter rigtig meget:-)
Tak 🙂 godt de mætter så man ikke spiser dem alle på en gang hihihi
Har du forsøgt med andet mel, efter det er kommet frem at vi ikke må få bygmel?
mvh Matilde
Jeg har erstattet bygmel med 100 g. kamutmel og 100 g. mandelmel. De blev rigtig gode.