Forårssuppe fra bogen “Diætistens Low carb”
Som lovet får I i dag en opskrift fra Hanne Juuls nye bog “Diætistens Low Carb”. Faktisk er det Hanne der selv har valgt den til jer 🙂 Jeg spurgte hende nemlig om hvilken opskrift hun selv mente, viser hvad bogen indeholder. Hun nævnte straks denne forårsuppe 🙂
Hanne skriver følgende om suppen – Super nem at lave, velsmagende, meget børnevenlig (mine børn elsker den), kønne farver og ikke dyr. Og det lyder da rigtig godt 🙂 Jeg synes faktisk også at den ser meget lækker ud 🙂 Jeg må klart prøve den af på et tidspunkt 🙂
Fik du læst min anmeldelse af bogen i går? Hvis ikke, så finder du den lige her – anmeldes af Diætistens Low Carb.
Forårssuppe
– 4 personer
Fyld
- 150 g bacon
- 1 løg
- 700 g kalkunbryst
Suppe
- 3 broccolihoveder
- 1 tsk. salt
Tilbehør
- 4 skiver rugbrød (180 g)
- Evt. frisk basilikum til pynt
FYLD
Skær baconen i små tern. Skræl løget og skær det i små tern. Skær kalkunbrystet i mundrette stykker (ca. 1 x 1 cm). Svits bacon, løg og kalkun, indtil det er gennemstegt.
SUPPE
Skær den grove stok af broccolierne. Del buketterne fra stilkene. Kog stilkene i vand tilsat salt i 5 minutter. Tilsæt herefter broccolihovederne og kog dem 3 minutter. De skal være møre, men ikke slatne og udkogte.
Blend broccoli med lidt af kogevandet, indtil konsistensen er cremet.
TILBEHØR
Rist rugbrødet. Servér suppen med ristet bacon, kalkun og ristet rugbrød. Pynt evt. med frisk basilikum.