Skinkemignon med blomkålsris
En nem og lækker ret. Sådan en god gang weekend mad, med god vin til og hyggeligt selskab:-) Jeg synes altid skinkemignons bliver gode. Man kan putte fyld i dem eller stege dem rent som jeg har gjort. Se link på blomkålsris nederest.
Skinkemignon med blomkålsris
1 stk. Skinkemignon
ca. ½ liter Vand
1 dl. Hvidvin
Salt og peber
1 Svineterning
1 tsk. Timian
3 spsk. Cremefraish 9%
Brun skinkemignonén i olie. Tilsæt hvidvinen og lad det koge lidt af. Tilsæt resten af ingredienserne. Lad det simre i ca. 25-30 minutter. Sluk for blusset og lad kødet ligge i saucen i 20 minutter. Tag kødet op og dæk det til. Kog saucen op. Tilsæt Cremefraish og pisk godt igennem (må ikke koge, men kun varmes). Tilsæt kulør.
Blomkålsris https://pcoliv.dk/blomkalsris/
.