Coleslaw
Coleslaw er fantastisk tilbehør til alt kød. Det er også godt at komme i en burger eller blande med kylling til en dejlig frokost salat. Jeg laver det ofte når vi griller (og det gør vi jo tit). Det er en salat fuld af smag og jeg elsker den 😉
Har du ikke prøvet at lave hjemmelavet coleslaw før, så give det et forsøg. Det er nemt at lave og smager så meget bedre end købe udgaven 🙂
Selvom opskriften har ligget på bloggen siden 23. marts 2011, så hiver jeg den frem igen. For jeg laver den gang på gang og er noget træt af det grimme billede der var på 😉 Så nu får I opskriften endnu engang med et flot nyt billede 🙂
400 g. gulerødder Marinade Riv grøntsagerne. Jeg bruger den fine udgave, men det er smag og behag. Bland marinaden (husk at smage den til, måske skal der mere sukrin i) og hæld den over grøntsagerne. Lad det trække et par timer. Husk at røre rundt i den engang imellem. Hæld det i en si og lad det dryppe af i et stykke tid. Pres også gerne lidt af saften ud. Bland creme fraiche i. LCHF tipColeslaw
50 g. bladselleri
300 g. hvidkål
2 æbler
1/2 liter Creme fraiche 9% (man kan også bruge fromage frais, skyr eller et federe produkt)
1 dl. hvid Balsamico
2 spsk. Sukrin (måske mere)
2 tsk. sellerisalt
1 tsk. spidskommen (mindre hvis man ikke er van til spidskommen)
lidt peber
Erstat creme fraiche 9% med creme fraiche 38%. Og tilsæt også gerne lidt god olie
.