Fedtebrød af Anja Markmann Kristensen
En opskrift der ser ret så lækker ud, fra Anja. Mange tak Anja. Dem må jeg prøve her i juledagene:-) Jeg synes der er så spændende at prøve nogle af jeres (kære læsere) opskrifter:-)
Fedtebrød – af Anja Markmann Kristensen
125 g kamutmel
125 g margerine
100 g perfectfit
125 g kokosmel
1/2 tsk. hjorttaksalt
Blandes til en ensartet masse. Deles i 4 og rulles ud mellem to stykker bagepapir, i fire “baner” så lang som bagepladen og ca. 10 cm brede de bliver da 3-4 mm tykke. De hæver ved bagning.
Bages i 8 min v/200 grader – Elle hold øje!
Glasur
æggehvide
romessens
og sukrin melis
Det må gerne smage dejligt af romessens.
(jeg har ikke prøvet med “sund” glasur, jeg lavede bare en gammeldags)
Når “banerne” er bagt og stadig varme smøres glasuren på og skæres i snitter, nemmest med pizzahjul.
Køler af og pakkes i lufttæt beholder.
Jeg kunne godt tænke mig lidt mere sødeme, og vil nok næstegang putte lidt vanilie i.
Anja
Uha, de er gode :o) Jeg lavede dem med vanille og lidt ekstra sukrin, da jeg har en meget sød tand.
Dejligt at høre Trine 🙂