Friterede auberginer
Siden jeg så Anna mad i Spanien, så har jeg haft lyst til at lave denne ret. Så i går skulle det være:-) Det var rigtig nemt, men tog lidt tid og hele huset duftede af grillbar:-) Min mand var total vild med dem – og han spiser ellers aldrig auberginer. De blev lækre sprøde og smagte rigtig godt. Jeg lavede dem som tilbehør, men Anne lavde det som en forret med honning til. Nu kan vi jo ikke få honning, men jeg kan nemt forestille mig dem med en lækker dip til:-)
[/print_this]
Friterede Auberginer
1 Aubergine
Dej.
1 Æg
2 dl Mælk
2 1/2 dl. Kamutmel eller hvidhvede
lidt Salt
evt. parmesanost
Rør alle ingredienserne til dejen sammen. Skær auberginen i tynde skiver (ca. 1 cm tykke). Vend dem en efter en i dejen og steg dem på en pande, hvor der er godt med olie på. De skal ikke steget på for høj varme, da de skal blive bløde og gennemstegte inden i, og sprøde uden på. Hvis du putter parmesanost i dejen, så skal de steges ved endnu lavere varme.
Tip. Man kan tilsætte lidt smagsstof i dejen. Prøv med citron eller muskatnød.
[/print_this]
.
Har lige lavet disse men med squash istedet. De blev fantastiske og manden var vild med dem. Vi elsker stærk mad så de blev dyppet i en stærk hjemmelavet chili sauce. Inden servering dryssede jeg hakket frisk koriander henover. Jeg kom forresten også lidt chili og spidskommen i dejen.
Skal prøve med forskellige svampe næste gang. Tak for god inspiration her på siden.