Hjemmelavet nutella – af Anette Harbech Olesen.
Den sidste opskrift fra Anette Harbech Olesen. Er en rigtig lækkerbisken. Jeg lavede den i går, så vi havde noget lækkert til weekenden og den er rigtig god. Må indrømme at jeg brugte Sukrin melis som sødemiddel. Jeg kender ikke DolceDi, men skal til at afprøve det:-) Du kan læse mere om Anette på http://www.madforlivet.com
Hjemmelaveet nutella
– af Anette Harbech Olesen
100 g Hasselnødder
100 g Mandler
en håndfuld Valnødder
5 spsk. Hybenpulver
lidt frisk, revet Ingefær
1 tsk vaniljepulver
3 spsk. kakao
2 tsk honning eller 2 spsk DolceDi æblesødemiddel
Vand efter behov
Blendes eller foodprocesses kort, tilsæt evt. mere vand. Konsistensen skal være som smør. Opbevares på køl i skoldet, lufttæt glas.
©Madforlivet.com
.
hvor længe kan det holde sig