Kalvecuvette med bacongrønt

Lækker lørdagsmiddag her i weekenden:-) Engang imellem skal man jo forkæle sig selv og manden:-) Og det her, det var forkælelse. Uhm, det var godt. Og rigtig nemt og hurtigt. Et godt stykke kød kræver ikke så vanskeligt tilbehør, så det her var lige at gå til. Vi spise ude og nød det dejlige vejr:-)

Kalvecuvette med bacongrønt.
-4 personer

1000 g. Kalvecuvette
2 fed Hvidløg
Salt og peber

400 g. Grønne bønner (frost)
1 Blomkål (ca. 500 g)
100 Bacon i skiver
1 fed Hvidløg
1 Løg
Salt og peber

1 Flaske Cremefine 7% til madlavning
1 okse terning
1 spsk. Maizena

Tilbehør. 120 g (ukogt) Bulgur.

Gnid cuvetten med hvidløg, salt og peber. Tag en lille bradepande med en rist. Læg kødet på risten og hæld ca. 1/2 l. vand i bradepanden. Sæt det i en 225 grader varm ovn. Efter 15 minutter skues ovnen ned til 180 grader og kødet steget i yderligere 20-30 minutter ( alt efter hvor rødt man kan lide det). Lad kødet hvile i ca. 15 minutter

Snit løget groft og steg det sammen med bacon på en pande. Tilsæt bønnerne og små buketter blomkål. Tilsæt hvidløg, salt og peber og steg til din grøntsager har den ønsket konsistens.

Hæld cremefine i en gryde, samt væsken fra bradepanden. Tilsæt okseterning og lad det småkoge. Smag til med salt og peber. Jævn evt med lidt maizena.

Tip: Prøv at erstatte lidt af væske i bradepanden med rødvin:-) Det smager skønt.

 

Energifordeling
2443 g. 2597 kcal – 650 kcal pr. person

26% Kulhydrat
34% Fedt
40% Protein

 

2 thoughts on “Kalvecuvette med bacongrønt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *