Karrysuppe med kylling – af Rubin

Dejlige suppe, indsendt af en læser. Mange tak Rubin:-) Jeg synes suppen lyder rigtig dejlig. Karry og kylling er altid godt:-)
Karrysuppe med kylling af Rubin
1/2 liter Vand
3-4 dl Fløde
2 Kyllingfileter
1 frisk chili
ca 200g Sukkerærter ( eller broccoli, kommer lige i tvivl om man må få sukkerærter?)
2 hønse Bouillion terninger
1/2 dl hvidvin
2 tsk karry
1 Porre eller Løg
1 fed Hvidløg
lidt olie
Skær kyllingen i små stykke og steg i 1 tsk karry og olie. Tilsæt den hakket porre, hvidløg, sukkerærter og chilli. Kog vandet og kom hønse bouillion terningerne i. Når de er oplyst kommes først fløden og hvidvinen i og det sidste karry i og rør det rundt. Tilsæt tilsidst kyllingen og grønsagerne og kog igennem i et par minutter alt efter hvor sprødt man vil have grønsagerne.
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *